Vidite li i vi sličnost?

Tvrdi da je tajni sin slavnog glumca, a njegovi obožavatelji mu vjeruju i čak kažu da nalikuju kao jaje jajetu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dustin Taylor tvrdi da je sin Keanu Reevesa i da je to tek nedavno saznao od majke.

Popularni američki tiktoker Dustin Taylor uvjeren je kako je upravo on sin holivudskog glumca Keanua Reevesa o čemu je progovorio u nekoliko svojih videa na TikToku te otkrio sve detalje.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves Ovo je bilo neočekivano Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

Dustin tvrdi kako su se njegovi roditelji razveli prije nego što mu je majka saznala da je trudna i da je odrastao misleći kako mu je otac preminuo dok je bio malen.

"Kada sam postao stariji, majka mi je konačno otkrila istinu i ispostavilo se da mi je otac Keanu Reeves", pojasnio je uz objavljeni video.

Njegovi brojni obožavatelji odlučili su ga podržati u njegovu uvjerenju, a velik dio njih mu je povjerovao jer su zaključili kako stvarno nalikuje na glumca. Dustin kaže kako mu nije bitno hoće li ga otac priznati, samo je to htio podijeliti sa svima, a Keanu se o navodnom očinstvu zasad nije javno oglasio.

Keanu je krajem 90-oh godina doživio veliku traumu kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha.

Prvo im se 1999. godine rodilo mrtvorođeno dijete, kćerkica Ava, jer je u osmom mjesecu trudnoće Jennifer morala ići na preuranjeni porođaj, a takav ih je ishod emocionalno uništio. Dvije godine nakon tog velikog udarca Jennifer je poginula u dobi od samo 28 godina u automobilskoj nesreći.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) +1 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Stručnjaci tvrde da je Alec Baldwin ignorirao "zlatno pravilo" na setu filma, evo što nije smio napraviti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene