Tragična smrt

S rokerom je bila u vezi godinama i sve se činilo savršeno, no teška bolest na kraju je sve ostavila u šoku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

L'Wren Scott godinama je bila u vezi s Mickom Jaggerom, a sve do njezine tragične smrti mnogi su pričali kako su savršen par.

Modna dizajnerica L'Wren Scott bila je dugogodišnja djevojka legendarnog pjevača Micka Jaggera sve do svoje tragične smrti 2014. godine. Mnogi su pričali kako je od samoga početka bilo jasno koliko je par zaljubljen.

Pogledaj i ovo Mick Jagger i Lucas Jagger - 11 Ima samo 24 godine Evo kako izgleda najmlađi sin Micka Jaggera: Dobio ga je u aferi s ljubavnicom, a donedavno su mu laskali da je tatina preslika!

Scott i Jagger vezu su započeli 2001. godine, no dvije godine uspješno su uživali bez pažnje medija. Tek kada su se 2003. zajedno pojavili na proslavi Jaggerova 60. rođendana, postalo je jasno da je njihova veza ozbiljna. Plesali su čitavu noć, a nisu se obazirali na znatiželjne poglede. L'Wren je više od 10 cm viša od Micka, a par se često šalio na taj račun. Jagger joj je čak jednom prilikom zahvalio što ne nosi cipele s visokim potpeticama otkako je postala njegova djevojka.

"Smijali su se istim šalama, obožavali su biti u društvu jedno drugoga, a čak i dok su bili razdvojeni, često su se dopisivali", pričali su njihovi prijatelji. Jagger je pucao od ponosa i kada je njegova djevojka osvojila nagradu za svoj modni dizajn 2012. godine, no nije mogao biti s njom jer je s The Rolling Stonesima imao koncert u Parizu.

Godine 2007. par je počeo živjeti zajedno u Mickovoj vili u Londonu, a često su bili u SAD-u i u Australiji. Oboje je iza sebe imalo po dva propala braka, a mediji su se čak čudili jedno vrijeme jer o njihovoj vezi nije bilo nikakvih tračeva niti se spominjalo da netko nekoga vara. "Postoje brojni stereotipi koji prate djevojke rock-zvijezda. L'Wren ne pripada nijednom od njih, a oduvijek je bila potpuno svoja i mislim da se Micku upravo to svidjelo", rekla je njezina majka u jednom intervjuu.

Par je imao turbulentne rasporede. Dok je Jagger stalno bio na turneji sa svojim bendom, a ona je putovala po svijetu zbog svoje modne kuće, ipak su uspijevali održati vezu te su odlazili na odmore uvijek kada su za to imali priliku.

Svaka priča ima dvije strane medalje, pa tako i ljubavna priča Jaggera i Scott. L'Wren se posljednjih godina života borila s depresijom, koja joj je na kraju i presudila. Tijelo Jaggerove djevojke pronašla je njezina asistentica u stanu na Manhattanu 17. ožujka 2014. godine. Imala je 49 godina.

"Pokušavam si objasniti zbog čega si je moja najbolja prijateljica i ljubavnica oduzela život na tako tragičan način. Proveli smo predivne godine zajedno i ostvarili sjajan život. Nikada je neću zaboraviti", Jaggerove su riječi nakon njezine smrti.

Slavni roker svake se godine na njezin rođendan prisjeti svoje tragično preminule djevojke, a u brojnim intervjuima govorio je kako ju nikada neće prežaliti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +0 Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene