Nakon 31 godinu!

Glumci iz omiljenog božićnog filma najavili ponovno okupljanje, ali neki članovi im se ipak neće pridružiti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Devin Ratray je u filmu "Sam u kući" utjelovio Buzza McCallistera, a ovih je dana najavio okupljanje ekipe filma "Sam u kući".

Glumačka postava iz omiljenog božićnog filma "Sam u kući" iz 1990. godine planira virtualno okupljanje, a tu je vijest potvrdio i glumac Devin Ratray.

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin kao Kevin McCallister - 9 Bio je superzvijezda, ali... Evo zašto Macaulay Culkin zapravo nije glumio u trećem nastavku kultnog filma "Sam u kući", mnogi su ga zbog toga krivili!

44-godišnja bivša dječja zvijezda koja je utjelovila zločestog starijeg brata Kevina McCallistera u prvom i drugom nastavku filmu otkrio je detalje u razgovoru za magazin People.

"Planirali su ponovno okupljanje putem interneta i tek sam im se nedavno, prije nekoliko dana, pridružio u planiranju. Čujem se s Jedom Cohenom i Dianom, Terrie i Angelom Goethals te Hillary Wolf”, rekao je Devin za People i dodao kako je jako zahvalan što je dio filma koji je postao svojevrsno naslijeđe. 

Ipak virtualno okupljenje će proći bez glavne zvijezde Macaulaya Culkina, njegova brata Kierana Culkina te Catherine O'Hara no Devin za njih nema ništa drugo reći osim pohvala za svoje bivše kolege.

"Roditelji ga pokazuju djeci, djeca ga pokazuju unucima i to je nešto u čemu sam i ja sudjelovao. Ne znam kako život izgleda bez tog filma, otkako sam napunio 13 godina. Shvatio sam da je ovaj film veći od mene. To je veće od ega svakog glumca. To je postalo dio neizbrisivih otisaka u obitelji, u njihovoj svijesti", rekao je Devin.

On je ponovio svoju ulogu Buzza McCallistera uz Archieja Yatesa u ffilmu Dana Mazera "Home Sweet Home Alone", koji je premijerno prikazan 12. studenog, a dio je i prave poslastice za obožavatelja filma koji mogu rezervirati boravak u kući u kojoj je sniman i to po cijeni od 25 dolara putem Airbnb-a. Točnije upravo će on biti službeni domaćin gostiju koji će si ove blagdane začiniti na poseban način.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden In Magazin: Neda Ukraden - 4 +0 Neda Ukraden o pravoj ljubavi - 9 Celebrity Neda Ukraden u pripijenom kostimu zasjenila puno mlađe kolegice i opravdala titulu najseksi bake Balkana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene