Poseban par

Rijetko koja ljubavna priča nalik je njihovoj: Bivšu manekenku upoznao je u baru, napio se da bi joj prišao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dave Grohl i njegova supruga Jordyn Blum mogu se pohvaliti da imaju jedan od uspješnijih brakova u svijetu showbiza, a privatnost i dalje drže daleko od medija. Upoznali su se 2001. godine, a zajedno su dobili tri kćeri.

Dave Grohl jedan je od najboljih bubnjara svih vremena, a nakon što je ostvario planetarni uspjeh s legendarnom Nirvanom, poslije smrti Kurta Cobaina pokrenuo je vlastiti bend Foo Fighters. Posljednjih 25 godina Foo Fighters žare i pale svjetskom rock scenom te su do danas postali jedan od najpopularnjih bendova svih vremena.

Pogledaj i ovo Foo Fighters (FOTO: PR) sretan rođendan! Poznati rocker prvi je bend osnovao s 10 godina, Grammy mu služi kao držač za vrata, a svirao je na rođendanu Davida Bowieja

Brojni ugledni časopisi svrstali su Grohla među najutjecajnije glazbenike posljednjih 20 godina, a "težak" je preko 260 milijuna dolara. Surađivao je s brojnim kolegama te je ostvario sve svoje snove s bendom, no za razliku od dotičnih kolega, vodi privatniji obiteljski život.

Fotografkinju Jennifer Leigh Youngblood glazbenik je upoznao u vrijeme kada je Nirvana bila jedan od najpopularnijih bendova na svijetu, a pred oltar su stali 1994. godine. Rastali su se tri godine kasnije, a 2001. je upoznao ljubav svog života.

Jordyn Blum upoznao je 2001. godine u jednom baru u zapadnom Hollywoodu, a ispričao je kako je to bila ljubav na prvi pogled. Bio je jako sramežljiv te nije imao hrabrosti prići joj, no odlučio se napiti kako bi se opustio. Par je bio u vezi dvije godine prije nego što su se vjenčali u kolovozu 2003., a zajedno su dobili tri kćeri. Prvu kćer Violet Maye dobili su 2006., Harper Willow na svijet je došla 2009., a Opheliju Saint dobili su 2014. godine.

Jordyn je inače bivša manekenka, a s tek 17 godina krasila je brojne naslovnice časopisa. Nakon nekoliko godina je odustala od te karijere te se zaposlila kao producentica na MTV-u. Upravo ona režirala je nekoliko dokumentaraca Foo Fightersa, no čitav njihov brak pokušava ostati što dalje od kamera. Čak nema niit jedan profil na društvenim mrežama, a Grohl također minimalno dijeli detalje iz svog privatnog života.

"Na turneji sam glazbenik, a kod kuće sam isključiov otac. Kada dobiješ djecu, otvore ti se nove perspektive te hrpa emocija za koje ni ne znaš da ih imaš", ispričao je jednom prilikom Dave Grohl te je dodao kako je jedva dočekao trenutak kada će njegove kćeri moći na turneju s njim.

Skupa s Jordyn, njegove kćeri odlaze s njim u sve dijelove svijeta gdje nastupa s Foo Fighters, a najstarija kći često je s njima i na pozornici.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mira Furlan Mira Furlan Mira Furlan +0 Mira Furlan inMagazin Mira Furlan osvajala je talentom i ljepotom, a s virusom zapadnog Nila borila se duže vrijeme

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Ella Dvornik-Pearce Maja Šuput Maja Šuput, Ella Dvornik-Pearce i Marko Grubnić +1 Indira Levak inMagazin Neprepoznatljive Indira, Maja, Ella: Pogledajte kako su domaće zvijezde izgledale na početku karijere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene