Ovo je genijalno!

Sjećate se urnebesne plesne rutine Monice i Rossa? Courteney Cox sada ju je izvela s Edom Sheeranom, video je pravi hit

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Courteney Cox je na Instargamu objavila video u kojem s Edom Sheeranom izvodi legenadrnu plesnu rutinu Monice i Rossa Gellera iz serije "Prijatelji".

Nedugo nakon što je publici premijerno prikazana nova epizoda serije "Prijatelji", Courteney Cox je na Instagramu predstavila novoga plesnog partnera - Eda Sheerana.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji njih se čekalo Shrvani Prijatelji konačno su se oglasili nakon iznenadne Chandlerove smrti: "S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju"

Njih dvoje su u kratkom videu izveli kultni ples brata i sestre Geller iz školskih dana, koji je odmah postao hit na Instagramu.

Zvijezda serije "Prijatelji" izvela je plesnu scenu koju je prije gotovo 20 godina otplesala sa svojim televizijskim bratom, Rossom Gellerom, kojega u seriji glumi David Schwimmer.

Cox i Sheeran su videozapis podijelili na svojim Instagram profilima, a njihova izvedba pregledana je nekoliko milijuna puta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Kultni ples je iz desete epizode šeste sezone "Prijatelja", emitirane 16. prosinca 1999. U toj epizodi Ross i Monica žarko žele nastupiti pred kamerama u novogodišnjoj večeri Dicka Clarka, uvjereni da će u tomu i uspjeti oživljavajući nešto što nazivaju 'plesnom rutinom' iz svojeg djetinjstva.

Epizoda se upravo zbog te scene naziva "The One With The Routine".

Za sve koji se pitaju zbog čega Monicin i Rossov rutinski ples nije repriziran u sklopu posebnog okupljanja, redatelj Ben Winston pojašnjava da je bio predviđen, no u konačnici se zvijezde nisu mogle prisjetiti pokreta iz te plesne scene i nisu bile voljne izvesti ga ponovno pred publikom.

Na Winstonovo pitanje bi li voljeli izvesti rutinski ples pred publikom i Schwimmer i Cox su mu gotovo uglas odgovorili: "Ajme, molim te ne tjeraj nas na to."

No Courtney Cox ipak je odlučila obožavatelje počastiti rutinskim plesom, ali s novim partnerom, Edom Sheeranom s kojim je dugogodišnja prijateljica.

Courteney je, naime, od 2013. godina u sretnoj vezi s Johnnyjem McDaidom, članom benda Snow Patrol, a upoznao ih je zajednički prijatelj - Sheeran. Prije njega bila je u braku s glumcem Davidom Arquetteom, s kojim je dobila danas 17-godišnju kćer Coco.

(Hina)

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene