Samo mala krpica

Osim po zavođenju uspješnih muškaraca, poznata je i po pretijesnim badićima, a ovo je jedan od njih

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chantel Jeffries uhvaćena je u tijesnom badiću dok je uživala na plaži u Miamiju, a s njom je bio i njezin novi dečko Drew Taggart.

Glazbena producentica i DJ-ica Chantel Jeffries ovaj je vikend odlučila provesti opušteno na plaži, u društvu svog 30-godišnjeg dečka i slavnog glazbenika Drewa Taggarta, no glavni razlog zbog kojeg je zapravo bila uočena bio je njezin tijesni bikini u kojem je istaknula obline.

Pogledaj i ovo showbuzz voli uspješne muškarce Napravila je kaos čim se pojavila: Proslavila ju je veza s glazbenikom, a sad je zovu najzgodnijom ženom s Instagrama!

28-godišnja ljepotica pokazivala je utegnutu figuru dok se sunčala i istezala pokraj svog muškarca, s kojim je i razmjenjivala nježnosti, ne mareći za znatiželjne poglede prolaznika i objektive fotoaparata.

S nekoliko se fotografija pohvalila i na svom Instagramu, gdje ju prati 4,7 milijuna pratitelja i s kojima često dijeli provokativne fotografije.

Chantel i Drew u vezi su od veljače ove godine, a prvi su put zajedno viđeni na zabavi u Miamiju održanoj povodom Super Bowla.

Chantel je dosad uspjela zavesti brojne slavnije muškarce od sebe, a medijske je stupce punila i burnom vezom s problematičnim reperom Chrisom Brownom.

Proslavilo ju je druženje s Justinom Bieberom, a nakon te kratke avanture nastavila je zavoditi uspješne i poznate muškarce.

"Ne zanimaju me muškarci bez statusa", izjavila je u jednom od intervjua, a prije Drewa bila je u vezi s DJ-em Diplom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 +0 Nives Celzijus - 3 Celebrity Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene