Burne reakcije!

Bijesni Britanci nakon intervjua Harryja i Meghan od kraljice Elizabete traže samo jednu stvar, hoće li ih poslušati?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne stišavaju se reakcije na intervju princa Harryja i Meghan Markle, a Britanci iskazuju svoju bijes i ljutnju na društvenim mrežama.

Nakon intervjua Meghan Markle i princa Harryja s Oprom Winfrey koji je između ostalog prikazan i u Ujedinjenom Kraljevstvu, njegovi stanovnici ostali su bijesni i traže kraljicu Elizabetu da im se oduzmu kraljevske titule jer smatraju kako ju nimalo ne poštuju.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

U intervjuu desetljeća, Meghan je otvoreno iznijela optužbe protiv kraljevske obitelji za rasizam, za povredu osjećaja, širenje laži pa čak i za gubitak volje za životom radi čega je, kako tvrdi, razmišljala o oduzimanju vlastitog života dok je bila trudna sa sinom Archiejem.

I sam Harry je život u palači i kraljevskoj obitelji opisao kao zarobljeno okruženje i tvrdi da nije znao kome se obratiti za pomoć.

Nedugo nakon toga društvenim su se mrežama počeli širiti komentari u kojima ljutiti Britanci smatraju kako bi najbolje bilo da im kraljica oduzme titule vojvode i vojvotkinje, dok je novinar i dežurni kritičar Meghan i Harryja popularni Piers Morgan zaključio da intervju smatra apsolutnom i sramotnom izdajom kraljice.

"Ovaj intervju je apsolutno nepoštivanje kraljice i kraljevske obitelji. Očekivao sam sve te podle i samoposlužne i destruktivne besmislice od Meghan, ali sramota je to što joj je Harry dopustio da ovako ruši njegovu obitelj i Monarhiju. Harry želi da Amerika i ostatak svijetu mrze njegovu vlastitu obitelj, Monarhiju i njegovu zemlju. Predlažem da svi pričekaju da se žrtve divljanja njegove supruge izjasne o njezinim neobičnim tvrdnjama, prije nego počnu mrziti sve što bi on htio", napisao je Piers na Twitteru.

A brojni slični komentari su se brzinom svjetlosti proširili bespućima interneta.

"Je li Meghan Markle upravo nazvala članove kraljevske obitelji rasistima? "Ona pokušava sve poremetiti ovim intervjuom, pa to je Harryjeva obitelj. Smatram da im trebaju ukinuti titule vojvoda. Pretjerali su s ovim", "Kraljica im treba oduzeti titule, ukloniti Harryja iz oporuke i uskratiti im bilo kakvu financiju potporu. Obitelj to treba zaustaviti, Harryju uopće nije stalo do njih. Meghan je stalo samo do pažnje i novaca", "I ja smatram da bi im titule trebale biti oduzete i sve pogodnosti koje imaju. I točka", "Meghan i Harry su uvreda za ovu zemlju i Njezino veličanstvo", samo su neki od njih.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene