Božićne čestitke kraljevske obitelji

Mali princ ukrao show, Meghan i Harry objavili dosad neviđenu fotografiju sa svoga vjenčanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William i Kate Middleton za božićnu su čestitku pozirali u društvu djece, a princ Harry i Meghan objavili su još jednu fotografiju sa svog vjenčanja.

Članovi kraljevske obitelji povodom božićnih blagdana na službenim profilima na društvenim mrežama objavili su čestitke u obliku obiteljskih fotografija.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Princ William i Kate Middleton za svoju su pozirali u društvu djece, petogodišnjeg Georgea, trogodišnje Charlotte i 8-mjesečnog Louisa. Dok se zaigrani George pridržavao za oca Williama, Charlotte je ponosno sa smiješkom stala između majke i oca, a maleni Louis ponosno je sjedio u naručju majke i čvrsto ju držao za ruku. Mnogi su komentirali da već sad ima kraljevski stav. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Cambridge are pleased to share a new photograph of their family. The photograph, taken by Matt Porteous, shows The Duke and Duchess with their three children at Anmer Hall. This photograph features on Their Royal Highnesses’ Christmas card this year.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Za razliku od njih, princ Harry i Meghan kao božićnu čestitku odlučili su podijeliti dosad neviđenu fotografiju sa svoga vjenčanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Sussex are delighted to share a new photograph from their Wedding Reception at Frogmore House on 19th May. The photograph, which was taken by photographer Chris Allerton, features on Their Royal Highnesses’ Christmas card this year.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene