manje poznati detalji

Saša iz "Boljeg života" oženio je Zagrepčanku od koje se razveo na neobičan način, a kći zbog rata nije vidio godinama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Boris Komnenić bio je u braku sa Zagrepčankom Rene s kojom je dobio kći Nike, a jednom je prilikom ispričao kako je izgledao njihov razvod.

Poznati srpski glumac Boris Komnenić, preminuo je u nedjelju u 64. godini života, poslije teške bolesti.

Njegova najpoznatija televizijska uloga bila je ona u seriji "Bolji život", gdje je glumio lik Saše Guze Popadića.

O njegovom privatnom životu nije se puno znalo, no u intervjuu iz 2009. za beogradski Story progovorio je o razvodu od Zagrepčanke Rene.

"Posao nije utjecao na razvod, moj brak se slavno završio, jer se razvod pokazao kao odlično rješenje. Bio je to jedan od najljepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikad se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno dobro poznavali prije vjenčanja, onda smo se počeli upoznavati i nije nam se svidjelo ono što smo spoznali", ispričao je Komnenić.

U braku su dobili kćer Nike, a glumac je u intervjuu otkrio da nije mogao sudjelovati u njenom odrastanju jer je ona tijekom rata živjela s majkom u Hrvatskoj.

"Nismo se vidjeli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspio dobiti vizu kako bi ih otišao posjetiti. Od kada su vize ukinute, redovito se viđamo, ali ona je sada zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nike sada utječe na mene, pokušava me odgojiti i učiniti zrelijim i boljim", kazao je pa je otkrio i koliko mu je razdvojenost od kćeri teško pala.

"Ne mogu vam objasniti koliko mi je bilo teško. Radili su neki kanal, ni sam ne znam kako sam uspijevao ostvariti ih, a oni su mi samo osiguravali informacije da su njih dvije dobro. Najgora je bila ta neizvjesnost i naše međusobno nepoznavanje. Bile su to kćerkine najosjetljivije godine u kojima nisam sudjelovao i taj period je praktički zauvijek izgubljen. Pokušavam to ne ponoviti s unukom i nadam se da ću u tome uspjeti", kazao je glumac.

Prisjetio se i prvog susreta s kćeri nakon pet godina.

"Bio je to kao susret dvoje ljudi koji su veoma bliski, a ne znaju se. Sreli smo se u Ljubljani, jer tada još nisam mogao doći u Hrvatsku. Neugodnost je vrlo brzo nestala, jer krv nije voda, a divni odnosi na sreću traju do danas", rekao je 2019. godine.

Podsjetimo, Komnenić je bio prvak drame Narodnog kazališta u Beogradu, glumio u brojnim filmovima i serijama, dobitnik je više nagrada za svoja glumačka ostvarenja, a okušao se i kao voditelj televizijskog kviza.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katy Perry (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene