zanimljiva karijera

Za ovim blizankama je uzdisao cijeli svijet dok su se hrvale u ringu, sve su odradile zajedno - pa čak i trudnoću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikki i Brie Bella najpoznatije su blizanke u svijetu kečera, a iako su se umirovile, i dalje izazivaju pažnju javnosti svojim privatnim životima.

Blizanke Nikki i Brie Bella osvojile su svijet kao WWE zvijezde, a detalje o svojim životima otkrivale su i tijekom devet sezona svog reality showa "Total Divas" na američkim televizijama. Iako su se povukle iz svijeta kečera, javnost i dalje prati ove ljepotice zbog njihovih privatnih života, a nešto više o pozadini njihovih karijera istražili smo povodom njihova 37. rođendana.

Nikki i Brie su rođene u San Diegu, no odrasle su u Arizoni. Kao djevojčice su igrale nogomet te su se u ranoj dobi počele zanimati za razne sportove. Nakon fakulteta preselile su se u Los Angeles kako bi ostvarile glumačku i manekensku karijeru, a imale su nekoliko manjih angažmana. S organizacijom World Wrestling Entertainment (WWE) potpisale su ugovor 2007. godine te su se počele natjecati na Floridi. Popularnost im je vrtoglavo rasla, a svu pažnju blizanke su itekako iskoristile i u promotivne svrhe. U ringu su bile sve do prošle godine, kada su objavile da se povlače iz WWE svijeta. Tijekom godina pojavljivale su se kao gošće u nekoliko serija, reality showova te kao sutkinje u nekim natjecanjima i prezenterice nagrada.

Slavne blizanke dijelile su brojne životne trenutke, uključujući čak i trudnoću. Sestre su tako zatrudnjele u razmaku od samo tjedan i pol, a prije nekoliko mjeseci obje su rodile dječake. Njihovi sinovi rođeni su u samo nekoliko sati razlike. Nazvale su ih Buddy i Matteo, a blizanke su istaknule kako se nadaju da će dječaci biti najbolji prijatelji, baš kao što su i one najbolje prijateljice.

Brie se 2013. godine zaručila za hrvača Daniela Bryana, a par se vjenčao godinu kasnije. Prije četiri godine dobili su prvo dijete, a dok je Brie "mirnija" sestra, Nikki je naslovnice punila i svojim privatnim životom. Tek prije nekoliko godina priznala je kako se udala za svoju ljubav iz srednje škole. Oboje su imali 20, no brak im je poništen tri godine kasnije. Sa slavnim kečerom Johnom Cenom i jednom od najvećih zvijezda u povijesti WWE-a, Nikki je vezu započela 2012. godine. Zaručili su se u travnju 2017., no zaruke su prekinuli i otkazali vjenčanje samo godinu kasnije. Razlog prekidu bila je činjenica što Cena nije htio imati djece, a Nikki je oduvijek htjela biti majka. Nakon prekida počela je vezu s kolegom iz showa "Ples sa zvijezdama" u kojem je sama sudjelovala, a u siječnju ove godine najavili su zaruke. Nekoliko tjedana kasnije par je objavio i da čekaju prvo dijete zajedno.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Jennifer Garner (Foto: AFP) +0 Lili Reinhart (Foto: Profimedia) Celebrity Ovo su zvijezde koje su u karanteni dobile kilograme viška i to im nimalo ne smeta, rado su se s tim i pohvalili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene