osramoćen bivši vladar

Nezasitni kralj je zbog svojeg seksualnog nagona postao opasan za državu, a nakon pet tisuća ljubavnica libido su mu obuzdali injekcijom?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kralj Juan Carlos I. za vrijeme vladavine navodno je imao pet tisuća ljubavnica, a zbog toga mu je tajna služba ubrizgala injekciju ženskih hormona.

Bivši španjolski kralj, 83-godišnji Juan Carlos I., dobio je injekciju ženskih hormona kada je zbog svojeg gorljivom seksualnog nagona postao opasnost za državu, kako tvrdi nekadašnji šef policije u zemlji, a prenosi The Sun.

Zloglasni bivši načelnik policije José Manuel Villarejo, kojemu se trenutno sudi za ucjenu i korupciju, tvrdi kako je osramoćenom bivšem čelniku države tajna služba ubrizgala lijek kako bi smanjili njegov libido. Na saborskom ročištu kazao je i kako su mu injekcijom ubrizgani ženski hormoni i potiskivači testosterona.

Izjave bivšeg šefa policije uskomešale su članove parlamenta, a neki su zaključili da njegove priče podsjećaju na scenarij zadnjeg filma o Jamesu Bondu.

Villarejo je kazao i da je na tu ideju došao bivši šef Nacionalne obavještajne službe i kraljev bliski suradnik, Felix Sanz Roldan. On to poriče i tvrdi kako je za sve doznao od bivše kraljeve ljubavnice, Corinne zu Sayn-Wittgenstein.

Nju je Villarejo 2016. godine snimio kako govori da su ljudi iz kraljevske svite Juan Carlosu dali puno ženskih hormona kako bi mu oduzeli snagu.

"Sve su mu uzeli, nije više mogao biti sa ženama", kazala je tada Sayn-Wittgenstein koja je bila kraljeva ljubavnica od 2004. do 2009. godine, tijekom njegove vladavine.

Bivša kraljeva ljubavnica upletena je i u sudsku bitku s njim i španjolskom obavještajnom službom zbog slučaja pranja novca u Švicarskoj i tvrdnji da je nezakonito stavljena pod nadzor.

Za Juana Carlosa se govorilo da je tijekom vladavine imao čak pet tisuća ljubavnica, iako je od 1962. u braku sa suprugom Sofijom, a njegovu seksualnu povijest temeljito je istražio pisac i vojni povjesničar Amadeo Martinez Ingles koji je izdao knjigu "Juan Carlos: Kralj 5.000 ljubavnica".

Juan Carlos I. bio je kralj Španjolske od 1975. do 2014. godine, kada je abdicirao s trona, a naslijedio ga je njegov sin Felipe VI.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene