Vidi se baš sve!

Kad vidite što je stavila na sebe, odmah će vam biti jasno zašto je preko noći postala top tema!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Belgijska glumica Salome Dewaels pokazala je grudi na crvenom tepihu u Veneciji u prozirnoj haljini.

Belgijska glumica Salome Dewaels nije baš bila poznata izvan granica svoje zemlje, no preko noći je postala najaktualnija tema brojnih svjetskih medija, i to zbog svojeg outfita.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Ima se, može se! Ronaldova Georgina objavila fotke iz privatnog aviona, a nikome nije promaknuo detalj od gotovo 90 tisuća kuna

Glumica u usponu, koja trenutno zbog filmskog festivala boravi u Veneciji, na crvenom se tepihu pojavila u izdanju u kojem je ukrala sve poglede.

Nosila je haljinu koja je u gornjem dijelu potpuno prozirna i ispod koje očigledno nije nosila grudnjak, a Vanity Fair njezin je outfit proglasio najhrabrijim dosad na ovogodišnjem filmskom festivalu.

Grudi su joj tek djelomično prekrili izvezeni zlatni detalji, no zapravo se sve vidjelo, a ona je svejedno spremno i samouvjereno pozirala fotografima.

"Ljudi svakako vide moje grudi u filmu, pa zašto ih onda ne bih pokazala i na crvenom tepihu", prokomentirala je okupljenim novinarima.

Na filmskom festivalu u Veneciji predstavlja se s filmom "Illusions Perdues" u kojem glumi jednu od glavnih uloga.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Natalie Portman i Jon Hamm (Foto: AFP) Zanimljivosti Uspjeli su tajiti vezu od svih duže vrijeme, a on djeluje kao da se uz 17 godina mlađu djevojku potpuno preporodio

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) +3 Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Celebrity Vitke noge njegove 22 godine mlađe djevojke sve su zasjenile, a i on sam ju nije mogao prestati obasipati nježnostima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene