Prirodna ljepotica

Tek joj je 18 godina, u svojoj domovini već je velika zvijezda, a zbog egzotičnog izgleda dive joj se baš svi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aleyna Ozgecen iz serije "Gulperi" jedna je od najslavnijih glumica u Turskoj, za čije su ime i djelo čuli i izvan granica države.

Mladu tursku glumicu egzotične ljepote Aleynu Ozgecen domaća je publika upoznala u hit-seriji "Gulperi", i to kao djevojku imena Bedrije koju su njezini roditelji Gulperi i Ejup sretno odgajali s njezinim bratom blizancem Hasanom i mlađim bratom Džanom, sve dok ju nije shrvala očeva smrt koja je promijenila njezin život. 

Lijepoj Aleyni tek je 18 godina, a prvi put se na malim ekranima pojavila u seriji "Canakkale Yuzyillik Muhur", 2018. godine snimila je film "Muslum", a posljednji projekt na kojem je radila bila je serija "Zemheri". Prije glumačke karijere radila je kao model, što joj je i otvorilo vrata showbusiness industrije.

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Timučin Esen - 4 Timučin Esen - 3 Timučin Esen - 2 Timučin Esen - 1 +0 Timučin Esen Zanimljivosti Financirao je studij radeći kao dadilja i klaun, odbija koristiti društvene mreže, a evo kako je zapravo privukao pozornost javnosti

Aleyni se u rodnoj Turskoj mnogi dive zbog specifičnog izgleda i prirodne ljepote, a na Instagramu je prati gotovo 190 tisuća obožavatelja. S njima dijeli trenutke iz privatnog života, ali i sa snimanja koja su joj promijenila život i donijela slavu te ju učinile jednom od najpopularnijih glumica u zemlji, a sada i izvan njezinih granica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleyna ÖZGEÇEN (@aleynaozgecen_)

Osim glume u slobodno vrijeme voli čitati, putovati i družiti se s prijateljima, a turski mediji pišu kako je, na sreću svojih muških obožavatelja, slobodna i da njezino srce zasad još nitko osvojio. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) +2 Kelly McGillis (Foto: Getty Images) Nekad i sad Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) +4 Za pjevačicu Bernardu Bruno prepreka nema (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene