Prava atrakcija

Poslije nevidljivog bikinija i šuškanja o laskavoj tituli, pojavila se u novom kostimu koji kao da i nije imala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alexandra Daddario u crnom badiću uživa na plažama Havaja, gdje koristi svaki slobodan trenutak u pauzama snimanja nove serije "The White Lotus".

Jedna od najzapaženijih uloga glumice Alexandre Daddario ostvarena je u filmu čiji se radnja većinom snimala na plaži, a čini se da joj je to i u privatnom životu jedna od omiljenih lokacija na kojima voli provoditi vrijeme i pritom pokazivati svoju besprijekornu liniju.

Pogledaj i ovo Alexandra Daddario (Foto: Profimedia) - 3 Pojavom ostavlja bez daha Zvijezda "Baywatcha" plijenila pažnju na privatnoj zabavi: Grudi je pokazala u prozirnoj haljini

34-godišnja zvijezda "San Andreasa" i "Spasilačke službe" trenutačno uživa na Havajima, gdje je snimljena kako izlazi iz mora s opremom za ronjenje, dok je na sebi imala crni badić, a na fotografe koje je primijetila nije se previše obazirala.

Osim što uživa, Alexandra na Havajima trenutačno radi jer se upravo tamo odvija snimanje mini serije "The White Lotus" u kojoj glumi. Svoju glumačku karijeru započela je u seriji "Sva moja djeca", a kasnije se pojavila u filmovima "Lignja i kit", u serijama "Obitelj Soprano", "Zakon i red", a prvu značajniju filmsku ulogu ostvarila je 2010. godine u filmu "Percy Jackson i olimpijci: Kradljivac gromova", a pet godina kasnije glumila je uz bok Dwaynea Johnsona u filmu katastrofe "San Andreas", te u "Spasilačkoj službi" sa Zacom Efronom.

Uskoro ju čeka snimanje znanstvenofantastičnog filma "Songbird", a Hollywoodom kruže glasine da će upravo ona biti nova Bondova djevojka i tako ostvariti tu laskavu titulu koju mnoge glumice priželjkuju u svojim karijerama. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene