Izgleda top!

Ni sama sebi se ne može dovoljno nadiviti, a nije tajna da i njezine upola mlađe kolegice žude za takvim tijelom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio pokazala je mišiće na jednoj plaži u Santa Monici, na kojoj se osjeća kao kod kuće.

Umirovljena brazilska manekenka Alessandra Ambrosio snimljena je na plaži u Santa Monici, gdje je uživala u društvu svojeg dečka Richarda Leeja i prijatelja, a i ovog je puta privukla pažnju slučajnih prolaznika.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 uvijek wow! Otvor ispod grudi ove obožavane manekenke otkrio je njezinu savršenu građu tijela po kojoj je poznata

40-godišnju Alessandru paparazzi su uhvatili u kratkim hlačicama i badiću, u kojima je pokazala isklesano tijelo, na kojem joj zavide i dvostruko mlađe kolegice. Inače, nije tajna da slavna ljepotica obožava boraviti na plaži, a u nekoliko je navrata priznala da se razgolićena i u badićima najljepše osjeća, a ništa protiv nema ni njezin dečko.

Alessandra i Richard vezu su potvrdili u veljači prošle godine, nakon što su snimljeni u zajedničkom izlasku i od onda se rijeko odvajaju. Prije Richarda Alessandra je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom ima kćer Anju i sina Noaha.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, te je dugi niz godina bila anđelica Victoria's Secreta.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 +2 Danijela Martinović - 5 Celebrity Procurili detalji gdje je bila Danijela dok se Grašo ženio s Hanom, a evo i što je poručila nakon svega!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Petar Grašo - 3 Celebrity Grašin kum objavio fotke sa svadbe, pa otkrio kako su se mladenci i gosti zabavljali, pohvalio se i poklonom koji im je donio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene