Anketa!

Djevojke iz Srbije pretekle Albinu na kladionicama: Evo kako stvari trenutačno stoje, a što vi kažete, tko ima više šanse za pobjedu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić marljivo se priprema za nastup na ovogodišnjem Eurosongu, no prema podacima s kladionica šanse za pobjedu u ovom su joj trenutku jako male.

Tko će pobijediti na Eurosongu 2021. godine, pitanje je koje se sve češće čuje, dok je do Izbora pjesme za pjesmu Europe preostalo samo mjesec dana.

Pogledaj i ovo Joost Klein - 1 predstavljat će nizozemsku Svi pričaju o ovoj pjesmi koja je zapalila internet i oduševila fanove Eurosonga: "To je umjetničko djelo, a broj pregleda je bolestan..."

Prema podacima stranice Eurovision World, na kladionicama trenutačno vodi predstavnica Malte Destiny s pjesmom "Je Me Casse", na drugom je mjestu predstavnica Francuske Barbara Pravi s pjesmom "Voila", dok je na trećem mjestu predstavnik Švicarske Gjon's Tears s pjesmom "Tout l'univers".

Naša predstavnica Albina Grčić i njezina pjesma "Tick Tock" neko su vrijeme slovile kao glavni favorit, no u ovom se trenutku nalaze na 22. mjestu i šanse za pobjedu su joj pale.

No čini se da šanse rastu grupi Hurricane, koja s pjesmom "Loco Loco" predstavlja susjednu nam Srbiju, jer se sa zadnjeg mjesta popela na 21. i tako prestigla i našu Albinu.

Koja je pjesma po vašem izboru veći favorit za pobjedu, "Tick Tock" ili "Loco Loco"?

Koja je pjesma po vašem izboru veći favorit za pobjedu, "Tick Tock" ili "Loco Loco"?

  • Albina i "Tick Tock"
  • Hurricane i "Loco Loco"

Ukupno glasova:

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene