Što je to?!

Ovo nije ni grudnjak, a ni top: Nikome nije jasno čime je ova influencerica pokušala prekriti grudi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Addison Rae izazvala je podijeljena mišljenja zbog kombinacije u kojoj se pojavila na dodjeli nagrada MTV Movie & TV.

Američka pjevačica i influencerica Addison Rae bila je jedna od glavnih zvijezda dodjele MTV Movie & TV Awards, koja je održana u Kaliforniji, a kako i ne bi bila s obzirom na ono što je nosila na sebi.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Za zapitati se Što uže, to bolje? One su pobornice tijesnih kombinacija koje njihove obline stavljaju u prvi plan

Naime, 20-godišnja Addison pojavila se u zanimljivoj kombinaciji koja je uključivala dugu crnu suknju i sako, dok je na grudima imala samo tanku trakicu, a na trbuhu metalni ukras. Fotografiju s dodjele objavila je i na svom Instagramu i, naravno, dobila niz komplimenata svojih vjernih obožavatelja, ali kod nekih je izazvala i čuđenje i zgražanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDISON RAE (@addisonraee)

"Kakva kraljica", "Udaj se za mene", "Ti si pobjednica", "Addison, stvarno te volim, ali ovo je malo čudno, "Ne možemo ovo nazvati haljinom", "Što to imaš na sebi", "Djevojko, tvoja ciljana publika su 10-godišnjaci", "Nemam komentara", "Nije mi jasno ovo", "Izgledaš fantastično", "Prava ljepotica", "Savršena si", dio je podijeljenih komentara.

Addison je u kolovozu prošle godine časopis Forbes uvrstio na vrh svoje liste TikTokera koji najviše zarađuju, a u godinu dana, otkako je prisutna na društvenoj mreži, svojim je objavama je zaradila 5 milijuna dolara. Može se pohvaliti sponzorskim ugovorima s modnim i beauty divovima poput Reeboka i L'Oreala, a popularnost na mrežama donijela su joj i poznanstava sa slavnima, poput Kourtney Kardashian, s kojom je unatoč velikoj razlici u godinama postala bliska prijateljica.

Mlada influencerica poznata je po svojim seksepilnim izdanjima i nijedan njezin izlazak u javnost ne prolazi neopaženo. Šuškalo se i da ljubi bivšeg partnera svoje prijateljice Kourtney, Scotta Disicka, no te glasine nikad nisu potvrđene, a već godinu dana u vezi je s Bryceom Hallom, koji se također proslavio na TikToku te na YouTubeu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 5 Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP +16 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Celebrity Neočekivana reakcija Frane Ridjana na izgled Maje Šuput: ''Ili mijenjaj oftalmologa ili mijenjaj ogledalo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene