PRAVI SPEKTAKL

HOĆE LI USPJETI? ''Ako sve ne polomim na bini, nisam bila dobar Gobac!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tvoje lice zvuči poznato i ovu nedjelju priprema pravi spektakl.

Davora Gopca ovu nedjelju utjelovit će Lana Jurčević, a otpjevat će hit Psihomodo popa ''Ja volim samo sebe''. ''Uvijek su bili posebni i imali interesantne spotove.'' – izjavila je Lana što misli o ovom bendu, te dodala kroz smijeh kako pjesma koju će pjevati totalno dočarava životnu fazu u kojoj se trenutno nalazi. ''Ako sve ne polomim na bini, nisam bila dobar Gobac. Mislim da ima dosta toga karakterno u meni od Gopca.'' – iskrena je Lana. Žanamari Perčić otpjevat će hit ''Metak'' koju je 1994. godine pjevala Vlatka Pokos. ''Ona je super čagala, to je baš bila popularna pjesma. Vlatka mi je jako simpatična, predivna žena.'' – izjavila je Žanamari ususret 11. epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Fil Tilen ovaj put ima džokera, a za koga se odlučio da ga zamijeni za izvedbu pjesme ''Nesanica'' koju izvodi Nikola Kojo, vidjet ćemo tek nakon što ta osoba izađe iz transformacijskog lifta showa. ''Umoran sam, najdulje sam izdržao bez džokera.'' – izjavio je Fil Tilen koji od svoje ovotjedne zamjene ima velika očekivanja.

Ana Maras Harmander postaje ukrajinska pjevačica Verka Serduchka. Ovo je specifičan zadatak, zapravo transformacija na transformaciju. Naime, Anu će morati prvo pretvoriti u muškarca, pa onda tek u ženu. ''Prvo će mi sve napraviti kao da sam muškarac, a onda će me samo našminkati u ženu.'' - najavila je Ana koja će izvesti trojezičnu veselu pjesmu Verke Serduchke.

Hana Hegedušić nastupa kao Christina Aguilera, koja joj, kako kaže ova natjecateljica, osobno nikada nije sjela. ''Ja imam nekako drugačiji stav prema pjevanju.'' – govori Hana. U prošloj je sezoni Ivana Marić imala transformaciju u ovu pop pjevačicu, a hoće li ju Hana nadmašiti, saznat ćemo ovu nedjelju kada budemo čuli izvedbu pjesme ''Ain't no other man''.

''Ovo će mi biti najemocionalnija transformacija.'' – govori Filip Dizdar za transformaciju u Louisa Armstronga, a izvest će pjesmu ''What a wonderful world''. Mattea Cetinskog ovu ćemo nedjelju gledati kao legendarnog Freddieja Mercuryja, dok će Damir Kedžo postati Doris Dragović, njegova omiljena pjevačica. Damir će izvesti pjesmu ''To'', a hoće li to biti pun pogodak i osigurati ovom natjecatelju i najviše bodova od žirija i kolega, tek ćemo vidjeti.

Ne propustite novu emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite na službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene