Jedva čekamo jesen

SLUŽBENO POTVRĐENO - NOVA DOMAĆA SERIJA NOVE TV ZOVE SE 'ZLATNI DVORI'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Producenti otkrivaju anegdote sa seta nove zabavne dramske serije koja nam stiže ove jeseni.

Nova TV je potvrdila naziv svoje nove dramske dnevne serije, te nam tako od ove jeseni stižu, sada i službeno, 'Zlatni dvori'. U tijeku je snimanje nove serije Nove TV, kreativnog producenta i redatelja Dražena Žarkovića koji nam je ovom prigodom otkrio i tajnu njenog imena: „Riječ je ovdje o metafori koja asocira kako na ljubav i romantiku, tako i na zlatna žitna polja Slavonije, a naziv je ujedno i seoskog gospodarstva koje se pojavljuje u seriji.“ Gledatelje će ova serija, napominje Dražen Žarković, prije svega osvojiti ljubavnom pričom dvoje glavnih junaka, a za one malo manje sklone romantici ističe: „Vjerujem da će ih uz ekrane prikovati seoske intrige i čitav niz duhovitih likova koji se tamo pojavljuju.“

Pogledaj i ovo showbuzz ŠTO TO RADI? ŠTIKLA I LOPATA Glumici nema ravne

„Snimanje napreduje vrlo uredno i po "voznom redu". Pogon Nove TV je jedan odlično "podmazan" produkcijski mehanizam s velikim iskustvom u snimanju ovakvih formata, tako da na samom snimanju nema nikakvih problema ili trzavica, iako je svakodnevno snimanje ovakve jedne serije vrlo naporno. Atmosfera na setu je odlična i vrlo entuzijastična.“ - objasnio je Žarković atmosferu na setu te otkrio čemu su se zasad najviše smijali: „Najzahtjevnije scene za snimanje su one koje uključuju interakciju glavne glumice i konja, što je uvijek dosta teško snimati, jer su životinje na setu često nepredvidive, pa je tako jednom konj koji je glumio omiljenu kobilu glavnog ženskog lika u sceni u kojoj ona "razgovara" s njim nekoliko puta zaredom "kihnuo" glumici u lice i pri tome je obilno popljuvao, dok se gušila od smijeha pokušavajući dalje glumiti.“ Ovdje je za pretpostaviti da se radi o glavnoj glumici 'Zlatnih dvora' Katarini Baban koja u seriji glumi lik Anu, seosku djevojku koja na slavonskom gazdinstvu brine o konjima.

Okosnicu serije 'Zlatni dvori' čini jaka ljubavna priča između Ane i Petra kojeg utjelovljuje Matko Knešaurek. Petar je mlad bogataš koji je pomalo vjetropirast, neodgovoran i zaveden sjajem vlastitog, obiteljskog bogatstva, ali u dubini duše pošten i dobronamjeran. Osim Katarine i Matka, u seriji ćemo od ove jeseni pratiti i niz jakih imena hrvatskog glumišta poput Duška Valentića, Petre Dugandžić, Ecije Ojdanić, Milana Štrljića, Jana Kerekeša, Marka Torjanca, Roberta Kurbaša, Tamare Šoletić i brojnih drugih.

Uzbudljiva jesen i nova serija Nove TV donijet će na male ekrane snažne emocije koje se razviju između glavnih likova, kao i brojne prepreke koje će se postaviti na putu toj ljubavi.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene