u 49. savršeno izgleda

Nikad seksipilnija Seve objavila novi selfie uz kratak opis pa potaknula brojne komentare: "Otmjena i nikad mlađa''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je kraj fotografije napisala samo kratak opis, no on je najmanje došao do izražaja.

Severina (48) objavila je selfie posvećen početku tjedna i oduševila brojne obožavatelje. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

"Ponedjeljkasto", napisala je splitska pjevačica te kao i uvijek dodala hashtagove volim što se volimo, ljubav se ljubavlju vraća i Severina. Pozirala je u seksi izdanju raščupane kose i pomno našminkanog lica, a na fotografiji se naziralo preko njenih grudi nešto nalik topiću. 

Isticala se i Severinina preplanula put jer su joj ostale bijele crte od kupaćeg kostima. Za svoj selfie pjevačica je dobila mnoštvo komplimenata. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ponedjeljkasto 🍍 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

"Wow", "Predivna kao i uvijek", "Doslovno najljepša žena na Balkanu", "Ljepoto", "Kraljica", napisali su Severini pratitelji kojih ima 1.3 milijuna na Instagramu. U pola sata je Splićanka prikupila više od skoro 11.000 lajkova.  

Inače, nedavno je njezin muž Igor Kojić objavio fotografiju i otkrio da uživa u ljetovanju u Hrvatskoj sa sestričnom. Severina se prošlog tjedna našalila sa svojim izgledom na plaži napisavši da uvlači trbuh kad ulazi u more i da takvima treba pružiti podršku. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson (Foto: Getty Images) Mel Gibson (Foto: Getty Images) Mel Gibson i Robyn Moore (Foto: AFP) +0 Mel Gibson i Oksana (Foto: AFP) Celebrity S njom je dobio deveto dijete: Svoju 34 godine mlađu djevojku upoznao je kada je počela raditi za njega

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene