Ostavila sve u čudu

LETI, LETI VISOKO Severina dobila 'krila' i vinula se u zrak u središtu Šibenika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svojim performanskom Severina je iznenadila brojne Šibenčane.

Najveća regionalna glazbena zvijezda Severina postala je zaštitno lice jednog makedonskog brenda mineralne vode. Za potrebe snimanja kampanje Severina se vinula u zrak iznad jednog ugostiteljskog objekta i ostavila u čudu prolaznike koji su se zatekli ispred šibenske Gradske vijećnice.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Splitska pjevačica Makedonce je osvojila svojim na prvu i to stilom i svojom nevjerojatnom energijom. 'Severina je pojam moćne ljepote, unikatnog stila i nepresušne energije, karakteristike koje su prepoznatljive i za našu vodu. Za zaštitno lice izabrali smo ju jer je uvijek u toku s trendovima. Zajedno radimo proizvod koji će predstavljati potpuno različitu viziju od svega prethodno predstavljenog na makedonskom tržištu, ali i šire u regije', istaknuli su iz kompanije.

Popularna pjevačica do sada je surađivala s renomiranim svjetskim brandovima iz Njemačke i Švicarske, kojima je također bila zaštitno lice, no ovo je njena prva suradnja s makedonskom tvrtkom.

'Nevjerojatno sam ponosna što je tvrtka iz Makedonije izabrala baš mene da budem njeno zaštitno lice.  Makedonija je jedna od mojih omiljenih zemalja koju stalno nosim u srcu i stvarno sam sretna što ću sada imati mogućnost dolaziti češće', izjavila je Severina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene