Uvijek svoja

Ova buntovna tinejdžerica postala je jedno od najpoznatijih lica na domaćoj medijskoj sceni i ponosna majka dviju kćeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik danas je ponosna majka dviju kćeri, udana je za Britanca Charlesa i jedno je od najpopularnijih lica na domaćoj medijskoj sceni.

Ella Dvornik danas je jedna od najpopularnijih domaćih influencerica, a kći kralja funka Dina Dvornika od samoga je rođenja pod svjetlom reflektora.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik ne skriva bijes Ella Dvornik potresnim se riječima oprostila od malenog anđela koji je regiju podigao na noge: ''Napravili ste si krevet, sad spavajte u njemu...''

Zbog popularnosti njezina pokojnog oca Ellu smo pratili još kao djevojčicu, a prisjetili smo se i kako je izgledala kao tinejdžerica.

Nekoć buntovna tinejdžerica danas je ponosna majka dviju kćeri, udana je za Britanca Charlesa Pearcea i jedno je od najpopularnijih lica na domaćoj medijskoj sceni. Svakom svojom novom objavom na Instagramu Ella privuče brojne znatiželjnike, a i danas je svoja kakvu je oduvijek pamtimo.

Ellu Dvornik na Instagramu prati 477 tisuća ljudi, s kojima dijeli zgode i nezgode iz svog svakodnevnog života i ne ustručava se progovoriti i o nekim tabu-temama o kojima bi se rijetki usudili danas pričati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Duplo điranje. Da umirem u trapericama. Ne nemam kratke hlace u koje stanem. Nisam spremna za haljine 😂 Da slazem se s vama da moram u shopping. Ok dobro, prestanite, nagovorili ste me. Idem u shopping kad ste navalili 🙄🙄 😂😂 edit: kolica su @nuna_hrvatska demi grow :))

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Sa suprugom odgaja kćerkice Balie i Lumi, a o zgodama i nezgodama iz obiteljskog života oglasi se gotovo svakoga dana. Ova mlada poduzetnica zaista može biti uzor brojnim djevojkama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene