Uvijek svoja

Ova buntovna tinejdžerica postala je jedno od najpoznatijih lica na domaćoj medijskoj sceni i ponosna majka dviju kćeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik danas je ponosna majka dviju kćeri, udana je za Britanca Charlesa i jedno je od najpopularnijih lica na domaćoj medijskoj sceni.

Ella Dvornik danas je jedna od najpopularnijih domaćih influencerica, a kći kralja funka Dina Dvornika od samoga je rođenja pod svjetlom reflektora.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Zbog popularnosti njezina pokojnog oca Ellu smo pratili još kao djevojčicu, a prisjetili smo se i kako je izgledala kao tinejdžerica.

Nekoć buntovna tinejdžerica danas je ponosna majka dviju kćeri, udana je za Britanca Charlesa Pearcea i jedno je od najpopularnijih lica na domaćoj medijskoj sceni. Svakom svojom novom objavom na Instagramu Ella privuče brojne znatiželjnike, a i danas je svoja kakvu je oduvijek pamtimo.

Ellu Dvornik na Instagramu prati 477 tisuća ljudi, s kojima dijeli zgode i nezgode iz svog svakodnevnog života i ne ustručava se progovoriti i o nekim tabu-temama o kojima bi se rijetki usudili danas pričati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Duplo điranje. Da umirem u trapericama. Ne nemam kratke hlace u koje stanem. Nisam spremna za haljine 😂 Da slazem se s vama da moram u shopping. Ok dobro, prestanite, nagovorili ste me. Idem u shopping kad ste navalili 🙄🙄 😂😂 edit: kolica su @nuna_hrvatska demi grow :))

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Sa suprugom odgaja kćerkice Balie i Lumi, a o zgodama i nezgodama iz obiteljskog života oglasi se gotovo svakoga dana. Ova mlada poduzetnica zaista može biti uzor brojnim djevojkama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene