Baš lijepo

Svi se dive potezu Harryja i Meghan nakon karantene, hvale ih na sva zvona: "Bili smo oduševljeni''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle nakon izlaska iz karantene posvetili su se pomaganju djeci pri povratku u školu.

Princ Harry i Meghan Markle vratili su se svojem uobičajenom životu i obavezama što između ostalog uključuje i pomaganje drugima, pa su tako snimljeni dok pomažu djeci na jednom humanitarnom događanju u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

39-godišnja Meghan i 35-godišnji Harry pritom su cijelo vrijeme nosili zaštitne maske na licima, dok su u ležernim izdanjima dijelili pakete pomoći osnovnoškolcima na jugu grada.

"Bili smo oduševljeni jer su se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pridružili našem timu i proveli vrijeme s učenicima koji se vraćaju nastavi na daljinu zbog pandemije koronavirusa. Hvala što ste im stavili osmijehe na lica i pomogli nam osigurati zalihe proizvoda za higijenu i odjeću koje svako dijete zaslužuje", stoji u zahvali na društvenim mrežama organizacije koja je organizirala humanitarnu akciju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby2Baby (@baby2baby) on

Harry i Meghan su se na volontiranje odlučili nakon što je objavljena vijest da su kupili kuću na atraktivnoj lokaciji u Santa Barbari za vrtoglavih 14,7 milijuna dolara. Duže su vrijeme tražili idealnu lokaciju nakon preseljenja iz Velike Britanije, no koronavirus ih je u tome usporio.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene