Što je sve propustila?

Nakon 23 godine braka muž je šokira zahtjevom za razvod, a onda počinje njezina nova životna priča i ostvarenje snova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scenarij za komediju "Party života", koju večeras možete pogledati na Novoj TV u 22 sata, napisali su zajedno Melissa McCarthy i Ben Falcone.

Urnebesna komedija "Party života" prati život domaćice Deanne, koja nakon razvoda shvaća koliko je toga propustila zbog supruga. 

Pogledaj i ovo Julie Bowen - 4 Neuzvraćena ljubav Zvijezda ''Moderne obitelji'' iznenadila priznanjem o svom ljubavnom životu: ''Sviđala mi se jedna žena, ali...''

Deanna i njezin suprug Dan otprate kćer Maddie na fakultet, a onda ju on šokira zahtijevajući razvod nakon 23 godine braka. Ona nakon toga shvaća kako zbog njega nije uspjela ostvariti svoj san o dobivanju diplome i uskoro se pridružuje kćeri u akademskom životu. 

Maddie nije oduševljena tom idejom, no Deanna je obuzeta studentskim životom. Ubrzo dobiva i nadimak Dee Rock te osvaja simpatije svojih kolega. Deannu je utjelovila Melissa McCarthy, dobro poznato lice američkih komedija, a napisala je i scenarij za film skupa s mužem Benom Falconem, koji tumači taksista. Supružnici se dobro slažu i poslovno i privatno, pa iza sebe imaju nekoliko uspješnih suradnji. 

Osim njih, u "Partyju života" glume Matt Walsh, Molly Gordon, Maya Rudolph i Julie Bowen, zvijezda humoristične serije "Moderna obitelj". U filmu se pojavljuju očevi Melisse i Bena, a tumače muškarce koji gledaju Deannu i njezinu prijateljicu Christine kako igraju skvoš. 

Roditelji domaćice, koju je McCarthy utjelovila, imaju imena Mike i Sandy, a tako se zovu i njezini roditelji u stvarnom životu. Supružnici Melissa i Ben skupa su se pojavili u nekoliko filmova, a među njima su "Tammy", "Djeveruše", "Devetke", "Specijalne agentice", "Špijunka", "Šefica" i "Krađa identiteta". 

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) Celebrity Pokojni suprug od nje je bio stariji 60 godina, a sad je uhvaćena kako izmjenjuje strasti s mlađim dečkom

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene