Novi hit!

United Media s Draganom Bjelogrlićem snima seriju ''Ja, Pink Panter'': Tema je zanimljiva ne samo regiji već i cijeloj Europi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kompanija United Media potpisala je s produkcijskom kućom Cobra Film poznatog srpskog glumca, redatelja i producenta Dragana Bjelogrlića ugovor o proizvodnji serije ''Ja, Pink Panter''.

Serija nastaje po istoimenom romanu Olivere Ćirković, nekadašnje reprezentativke Jugoslavije u košarci koja je ušla u svijet kriminala i postala dio međunarodne kriminalne grupe ''Pink Panter'' u Grčkoj.

Pogledaj i ovo Dragan i Maja Bjelogrlić Bivša manekenka Dragan Bjelogrlić snimljen u rijetkom izlasku sa suprugom, pogledajte zašto je zovu srpska Monica Bellucci!

Nakon uhićenja provela je osam godina u najstrožim grčkim zatvorima. U iskrenoj ispovijesti ona opisuje sve likove i događaje koje je doživjela prije i nakon uhićenja. 

Bjelogrlićev redateljski, scenaristički i producentski angažman na filmskim i TV ostvarenjima vrlo je cijenjen ne samo u Srbiji već u cijeloj Europi. Pored toga što se potpisuje kao kreator nove serije, Bjelogrlić će biti i showrunner projekta, dok scenarij piše Vuk Ršmović.

United Media i Cobra Film do sada su zajedno proizveli serije ''Senke nad Balkanom 2'', koje su na IMDB-u ocijenjene kao najbolja srpska serija svih vremena i ''Žigosane u reketu'', a u ovom trenutku snima se i film ''Lančana reakcija'' o nuklearnom incidentu u Vinči.

Razvoj originalne produkcije strateška je osnova razvoja kompanije United Media. Serije koje se proizvode najgledanije su na teritorijima na kojima se prikazuju i uspješno su plasirane na međunarodno tržište, pa nema razloga da i nova serija s Bjelogrlićem ne doživi veliki uspjeh.

Tema je sama po sebi vrlo intrigantna i zanimljiva publici ne samo u regiji već i u čitavoj Europi.

Snimanje nove serije počinje sljedeće godine na lokacijama u Grčkoj i Srbiji, ali i u drugim europskim gradovima.

United Media je vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Europi koja posluje u osam zemalja i u svojem vlasništvu ima šest nacionalnih televizija, 50 kablovskih kanala, 30 portala, osam štampanih izdanja i pet radijskih postaja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene