"Zavjet ljubavi"

Ljubav, brak i strašna nesreća obilježili su radnju romantične drame temeljene na istinitoj priči

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U programu Nove TV večeras pogledajte romantičnu dramu "Zavjet ljubavi" s početkom u 20.20 sati.

Ona je jedna od najpoznatijih zvijezda brojnih romantičnih filmova, a on je osvojio žene diljem svijeta svojim plesnim sposobnostima ali i razgolićenim izdanjima u filmu "Čarobni Mike". Naravno, riječ je o Rachel McAdams i Channingu Tatumu koje večeras možemo zajedno gledati u romantičnoj drami "Zavjet ljubavi" u programu Nove TV.

Pogledaj i ovo Rachel McAdams - 2 zabranila obradu Neobrijani pazusi i minimalni fotošop omiljene ljepotice: ''Ovo je moje tijelo, za svakoga je drugačije izgledati najbolje''

Radnja filma temelji se na istinitoj priči Kim i Krickitta Carpentera, a njih su upravo utjelovili Rachel i Channing u glavnim ulogama ali pod imenima Paige i Leo. Sve počinje kada mlada bračni par doživi tešku prometnu nesreću nakon koje Paige pada u komu, nakon koje se budi gubi pamćenje i ne prepoznaje svog supruga. Korak po korak, on će pokušati ponovno osvojiti njezino srce.

Channing je isprva bio odbio ulogu Lea, međutim na vrijeme se predomislio i javio redatelju Michaelu Sucsyju da ipak želi glumiti, a uloga Paige je trebala biti ponuđena Juliji Roberts, međutim tvorci filma su donijeli odluku kako bi to trebao biti netko mlađi. 

Rachel i Channinga osim filma "Zavjet ljubavi" povezuju i uloge u filmovima temeljenima na novelama spisatelja Nicholasa Sparksa. Ona je glumila u filmu "The Notebook" iz 2004. godine, a on u filmu "Dear John" iz 2010. godine. 

Njihovu zajedničku romantičnu avanturu ne propustite pogledate u programu Nove TV  s početkom u 20.20 sati. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Celebrity Kći supermodela potaknula šuškanja da ljubi svoju kolegicu, sve češće razmjenjuju nježnosti i zagrljaje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene