teatar exit

Dugovječne i popularne predstave vraćaju se u novoj kazališnoj sezoni: Smijeh i zabava su zagarantirani

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teatar Exit počinje kazališnu sezonu 30. listopada i otvara ju s hit-predstavom "Ja, tata!", a u studenom se na pozornicu vraćaju "Kako misliš mene nema?!" i "Pluća".

Nakon više od mjesec dana od posljednje predstave u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT, u petak 30. listopada u 20 sati Teatar EXIT započinje svoju novu kazališnu sezonu.

Pogledaj i ovo Jadranka Đokić Znate o kome je riječ? Simpatična domaća glumica igrala je omiljeni lik u hit-seriji, a danas je zbog novog imidža ne prepoznaju svi!

Otvorenje sezone pripalo je hit-predstavi "Ja, tata!" u izvedbi Rakana Rushaidata. Predstavu i nakon devet godina posjećuju parovi koji čekaju dijete, oni koji imaju malu bebu ili već odraslog tinejdžera, ali i oni koji nemaju djecu, pa čak i srednjoškolci. Svi oni s predstave odlaze dobro raspoloženi jer iskustvo u roditeljstvu nije potrebno za smijeh i uživanje u ovoj predstavi. Predstava se može doći pogledati iz perspektive oca, majke, bake, djeda, tete, medicinske sestre, prijatelja budućih ili sadašnjih roditelja, vozača automobila ili putnika u avionu. U svakom slučaju - smijeh je zagarantiran.

U studeni ulazimo s predstavom "Kako misliš mene nema?!" i s jednim od najdugovječnijih glumačkih parova na sceni Teatra EXIT – Amarom Bukvićem i Filipom Juričićem. Ova hit-komedija, koja je na repertoaru u petak 6. 11. u 20 sati, provest će vas kroz niz duhovitih priča i likova koji istovremeno prikazuju realnu društvenu sadašnjicu i sve njezine probleme. Priča je to o maskama, ali ne o onima koje su nam posljednjih mjeseci prioritetni rekvizit, već o društvenim i osobnim, pa čak i o maski za ronjenje. U ovoj predstavi padaju sve maske (osim onih kirurških), ali uz smijeh.

Dan poslije, na sceni je uz Amara Bukvića glumica Jadranka Đokić u predstavi "Pluća". Nagrađivana i svakom izvedbom sve popularnija humorna romantična drama o životu, romantičnom odnosu dvoje ljudi, o odluci na roditeljstvo i utjecaju te odluke na naš planet na repertoaru je u subotu 7. 11. u 20 sati. Duhovit, pametan i višeslojan tekst te izvrsna, topla i dinamična glumačka izvedba malo koga će ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice za sve predstave dostupne su online na www.ulaznice.hr.
S obzirom na epidemiološke mjere i smanjeni broj predstava blagajna Teatra EXIT radit će samo danima kada igraju predstave u razdoblju od 18 do 20 sati.

Navedenim danima ulaznice je moguće kupiti za sve predstave koje su u tom trenutku službeno objavljene na mrežnoj stranici Teatra EXIT.

U prostoru Teatra EXIT poštivat će se sve epidemiološke mjere, a procedura pri ulasku u kazalište uključuje mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom, dezinfekciju ruku na punktu za dezinfekciju, ostavljanje osobnih podataka (koji će se koristiti isključivo u svrhu provedbe propisanih mjera i zaštite) i ispravno nošenje vlastitih maski za lice tijekom boravka u prostoru kazališta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene