Gnjusna priča!

Slovio je kao veliki humanitarac, a onda se javilo njegovih 500 žrtava i njegova mračna tajna isplivala je u javnost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jimmy Savile bio je jedna od najpoznatijih televizijskih ličnosti u povijesti, a njegova mračna tajna otkrivena je tek nakon njegove smrti 2011. godine.

Poznati BBC-jev DJ i voditelj popularne emisije Top of the Pops Jimmy Savile, preminuo je u listopadu 2011. godine, nakon čega se javilo više od 500 ljudi koji tvrde kako ih je seksualno zlostavljao, i to većinu u vrlo ranoj dobi.

Pogledaj i ovo showbuzz Nacija u šoku Omiljeni voditelj optužen za silovanje djevojčica!

Prema pisanju Daily Mailanjegova najmlađa žrtva imala je svega dvije godine, a sa zlostavljanjem je počeo još davne 1955. godine, što se nastavilo sve do 2006. godine.

Njegovu stravičnu tajnu otkrio je dokumentarni film "Exposure: Druga strana Jimmyja Savilea" i pokazao da se iza lica slavnog humanitarca i filantropa krije lice seksualnog predatora. U tijeku je snimanje i kontroverzne igrane drame "The Reckoning", u kojoj će Jimmyja utjeloviti glumac Steve Coogan, a pojavile su se i prve fotografije sa seta u Walesu.

56-godišnji glumac na njima nosi dugu plavu periku, zlatni prsten i bundu tijekom snimanja scena na plaži, a uz njega je bila i 78-godišnja glumica Gemma Jones, koja glumi Agnes, Jimmyjevu majku, koja je umrla 1972. godine. U središtu radnje naći će se priča o Jimmyjevu usponu slave, kao i ona o grabežljivom seksualnom prijestupniku.

Snimanje filma našlo se na udaru kritika mnogih, no njezini tvorci su najavili kako će priča biti prikazana s osjećajima i poštovanjem prema stotinama žrtava.

"Neil McKay je napisao inteligentan scenarij koji se osjetljivo bavi užasnom pričom, koju, koliko god bila mučna, treba ispričati", izjavio je Steve uoči snimanja.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene