Veliki skandal

Uoči dodjele Zlatnih globusa procurili detalji o namještanju dobitnika, hit-serija nije se slučajno našla na popisu nominiranih?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dodjela ovogodišnjih Zlatnih globusa održava se u noći s nedjelje na ponedjeljak po našem vremenu, a ove godine nije moglo proći bez glasina o namještanju nominacija i dobitnika, u središtu skandala našla se serija "Emily u Parizu".

Dodjela prestižnih televizijskih nagrada Zlatni globus našla se na udaru žestokih kritika zbog navodnog skandala s namještanjem dobitnika, i to samo nekoliko dana prije samog održavanja.

Pogledaj i ovo Lily Collins (Foto: Profimedia) vjenčanje iz bajke Udala se zvijezda serije "Emily u Parizu", osvanule su i prve fotke, a mladenka je vjenčanicom očarala modni svijet

Naime, strani mediji prenose da su 2019. godine šefovi televizijskih studija pozvali u Pariz čak 30 novinara, gdje su ih tretirali kao kraljice i kraljeve, i to sve prije nego što je serija "Emily u Parizu" postala jedna od nominiranih.

Točnije, šuška se da je Paramount smjestio članove Hollywood Foreign Press Associationa, koje usput rečeno organizira dodjelu, ni više ni manje nego u luksuzni hotel Peninsula Paris, gdje su proveli dva dana, a u kojem jedno noćenje po osobi iznosi tisuću funti.

Nedugo nakon toga "Emily u Parizu" nominirana je za najbolju televizijsku seriju, a njezina glavna glumica 31-godišnja Lily Collins nominirana je za najbolju izvedbu u televizijskoj seriji.

I sada uoči ceremonije koja se održava tijekom nadolazećeg vikenda jedan od članova Hollywood Foreign Press Associationa odlučio je podići malo prašine u javnosti.

"Ta serija ne pripada na popis najboljih iz 2020. godine i na tome primjeru možemo zaključiti zašto mnogi od nas smatraju da je vrijeme za neke promjene", izjavio je anonimni izvor.

O svemu se oglasio i glasnogovornik HFPA-a tvrdeći da su to sve besmislice.

"Niti jedna od tih tvrdnji nikada nije dokazana", stoji u službenoj izjavi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene