Dotaknuo dno života

Svojom pojavom plašio je sve koji su ga sreli, a nakon nevjerojatne transformacije uslijedilo je pravo iznenađenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shaun Weiss pojavit će se u filmu Kelseyja Grammera "Jesus Revolution", u kojem je dobio prvu ulogu nakon 14 godina.

Zvijezda serije "Mighty Ducks" Shaun Weiss sprema se za povratak pred kamere, i to nakon što je dotaknuo dno života i svojom pojavom plašio sve koji su ga sreli.

Pogledaj i ovo showbuzz Životni pad Bivša glumačka zvijezda potpuno je propala: Posljednje policijske fotografije šokirale su javnost

42-godišnji Shaun najavio je u razgovoru za TMZ kako će se pojaviti u nadolazećem filmu redatelja i glumca Kelseyja Grammera "Jesus Revolution", koji dokumentira priču o pokojnom hipi propovjedniku Lonnieju Frisbeeju. Pohvalio se kako su predstavnici studija Lionsgate primijetili da je trijezan posljednje dvije godine, nakon čega je slijedila uspješna audicija, čime se pohvalio i na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun Weiss (@shaunweiss)

Glumac je na velikom platnu posljednji put viđen 2008. godine, i to u filmu "Drillbit Taylor". Prije samo dvije godine šokirao je svijet svojim fotografijama i izgledom koji je bio posljedica godina zlouporabe droga i teške ovisnosti, ali čini se da su najgori dani iza njega. Nedavno se na društvenim mrežama pohvalio osmijehom koji krase blistavo bijeli i novi zubi.

Shaunu je za to trebalo čak nekoliko godina, ali sada se može ponosno i bezbrižno smiješiti, a to može zahvaliti stomatologu Gabeu Rosenthalu, koji je sav posao obavio besplatno nakon što ga je dirnula njegova priča o preživljavanju.

Naime, Shaun je izgubio većinu zuba nakon godina zlouporabe droga i teške ovisnosti, ali sada se svi dive njegovoj nevjerojatnoj transformaciji. Rosenthal je vijest o posrnulom glumcu čuo 2020. godine, kada je bio uhićen nakon što je pronađen u garaži stranca. Shaunove fotografije tada su šokirale svijet i njegove obožavatelje iz mlađih dana, koji nisu imali pojma što se s njim događa.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Kočiš Zec Marinko Colnago Rajko Dujmić - 8 Rajko Dujmić - 6 +1 Rajko Dujmić - 5 inMagazin Marinko će uskoro proslaviti 80. rođendan, a i dan danas mu bacaju grudnjake: "Svi su mislili kakve vragolije ovaj radi"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 1 +8 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner očarala je sve u kratkoj haljinici, a primijetio se i jedan detalj koji je izvirio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene