Vrhunski ili previše?

Serija po hit-knjizi šokirala publiku zbog scena seksa, mnogi su se crvenjeli pred roditeljima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski The Sun je izračunao postotak seksi scena u 12 epizoda serije "Normal People" i ispalo je kako je 12 posto cijele serije upravo seks.

Ekranizacija uspješnice spisateljice Sally Rooney "Normal People" šokirala je brojne obožavatelje koji su se na društvenim mrežama pobunili zbog scena seksa u seriji. Najnovija epizoda serije prikazuje Daisy Edgar-Jones (Marianne Sheridan) i Paula Mescala (Connel Waldron) potpuno gole u nekoliko scena, a producenti nisu niti malo cenzurirali scene seksa.

Connell i Marianne potpuno su goli i nakon scena seksa, a brojni gledatelji ističu kako se nisu na to pripremili. Nekima je čak bilo toliko neugodno da su se crvenjeli pred roditeljima s kojima su pratili seriju. "Normal People" je postala jedna od popularnijih serija upravo zbog brojnih scena seksa. Dok neki negoduju, drugi kažu kako su producenti odlično sve odabrali, a glumci vrhunski odglumili.

Britanski The Sun izračunao je postotak seksi scena u 12 epizoda serije i ispalo je kako je 12 posto cijele serije upravo seks. Drama autorice Sally Rooney prati turbulentnu vezu Connella i Marianne, koja je isprva tajna zbog njihovih statusa, a nakon što prekinu, ponovno postanu par na fakultetu. Spisateljica je osvojila čitav svijet svojom pričom, a serija je dosad preuzeta s interneta čak 23 milijuna puta.

Kritičari su istaknuli kako su glumci sjajno odabrani te je serija savršeno dočarala knjigu, no nekih razlika ipak ima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene