priča pljačkaša

Evo zašto biste odmah trebali početi gledati seriju koja nije na engleskom, a sigurno će vas oduševiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija "La casa de papel" uskoro kreće u svoju četvrtu sezonu, a donosimo razloge zašto da već danas pogledate prve tri sezone.

Španjolska serija "La casa de papel" na Netflixu se prikazuje pod naslovom "Money heist", a radi se o najgledanijoj seriji u povijesti koja nije na engleskom jeziku. Nakon tri sezone popularne serije Netlix je najavio kako će četvrta sezona ugledati svjetlo dana 4. travnja ove godine.

Pogledaj i ovo showbuzz uskoro stiže! Novi brutalni trailer serije "La Casa de Papel" obećava spektakularni završetak, a zadnja sezona po nečemu će se razlikovati od prethodnih

Iako je prvotno bila ideja da serija ide samo u dva dijela, njezina svjetska popularnost potaknula je producente da produže radnju jer je potražnja zaista velika. Otkad je Netflix preuzeo seriju, sinkronizirali su je na engleski i počeli je prikazivati s engleskim titlovima, barem za naše područje.

Trn u oku čitave serije jest drugačiji prijevod u sinkronizaciji i titlovima, no s obzirom na čitavu radnju, sve to lako zaboravimo.

Priča prati osmero pljačkaša koji su u pohodu na madridsku tvornicu novca kako bi kući odnijeli dvije milijarde eura. Sve je odabrao Profesor te ih je mjesecima trenirao za pljačku stoljeća, a umjetnička imena odabrali su prema gradovima. Tokyo, Moscow, Berlin, Nairobi, Rio, Denver, Helsinki i Oslo u centru su pažnje nakon što organiziraju pljačku, svi su mediji usmjereni prema njima, a osim njihove radnje u Španjolskoj je sve stalo.

Policija iz dana u dan pregovara s izvrsno isplaniranom akcijom, a dok uspiju zadržati 67 talaca i sve se čini kako će uspjeti pobjeći s novcem, krenu njihove osobne priče. Među brojnim likovima najzanimljiviji su, dakako, pljačkaši, koji tijekom svoje akcije upoznaju ljubavi svog života, sprijatelje se jedni s drugima i planiraju velike snove nakon pljačke, unatoč tome što ih je Profesor na početku upozorio na sve.

I sam Profesor započinje vezu koju nikada ne biste pretpostavili, a do kraja treće sezone sve vam je jasnije. Nakon što uspiju pobjeći s novcem i razbježe se na sve strane svijeta, pljačkaši se ponovno susreću za još jednu pljačku, a sve pripreme na visokom nivou. Tek ćemo u četvrtoj sezoni saznati što se točno dogodilo, no njihove su priče zaista ono što vas tjera da gledate seriju iz epizode u epizodu.

Ako se malo bolje potrudite, sve tri sezone uspijete pogledati i tijekom jednog vikenda. Režija je odlična, radnja vas neće razočarati, a tijekom serije ćete se i poistovjetiti s nekima od pljačkaša.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene