ma je li to moguće?

Poljubac sa snimanja "Seksa i grada" šokirao fanove diljem svijeta, slučajno je objavljen detalj koji mijenja čitavu priču

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sarah Jessica Parker s kolegicama i kolegama snima nove nastavke kultne serije, a čini se kako Carrie Bradshaw i Facu čeka loša sudbina u novom dijelu priče.

Kristin Davis, Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon ovih dana u New Yorku snimaju nastavak kultnog "Seksa i grada", seriju "And Just Like That", no jedan detalj šokirao je fanove popularne serije diljem svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz Puno je vremena prošlo Kako Carrie, Miranda i Charlotte izgledaju u 50-im godinama? Procurile fotke sa snimanja kultne serije!

56-godišnju Sarah Jessicu Parker uhvatili su kako na setu ispred svog poznatog ulaza u zgradu iz serije ljubi glumca Jona Tenneyja. Svi su odmah počeli pisati kako se brinu što se događa u nastavku omiljene serije, jer je prema posljednjem filmu Carrie Bradshaw u sretnom braku s Facom, kojeg je u serjama i filmovima utjelovio Chris Noth. Koga točno glumi Tenney još nije poznato.

Objavljene su i nove fotografije slavnih glumica, čije kave i razgovore već dobro znaju svi, no prema novim fotkama, gledatelje će u novim epizodama iznenaditi njihove drastične promjene izgleda. Sarah Jessica i Cynthia u novim epizodama nose prirodnu, sijedu kosu, a još su ranije najavile kako vjerodostojno žele prikazati kako njihovi likovi izgledaju u 50-im godinama.

Serija "And Just Like That" imat će 10 epizoda, a za svaku od njih glumice će dobiti po milijun dolara. Najveća je promjena što u novim epizodama neće biti legendarne Samanthe Jones, koju je utjelovila Kim Cattrall, zbog čega brojni obožavatelji žale.

Ipak, brojni "stari" likovi će se pojaviti te fanovi jedva čekaju što im je slavna postava pripremila u remakeu serije. Nedavno je objavljen detalj sa snimanja koji ukazuje na to da će slavni Faca kojeg je utjelovio Chris Noth stradati, no detalji o svemu nisu poznati javnosti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) +2 Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Celebrity Procurili detalji strašne nesreće u kojoj je život izgubila snimateljica, zna se i tko je Alecu Baldwinu dao pištolj u ruke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene