Ništa nije nemoguće?

Nakon priče o ljubavi u paralelnim vremenima mnogi su poželjeli živjeti na ovoj famoznoj lokaciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film "Kuća na jezeru" bio je drugi film koji su Sandra Bullock i Keanu Reeves zajedno snimili.

Američki film "Kuća na jezeru" savršen je izbor za gledanje u ovim jesenskim danima, priča je to puna osjećaja, zamršenih odnosa i ljubavne čarolije i nemogućih situacija, a kao takav rijetko je koga razočarao.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock i Keanu Reeves (Foto: Getty Images) Bilo joj je teško Otkrila tajnu iz prošlosti: ''Jedva sam dovršila snimanje filma jer sam bila malo zaljubljena u njega''

U romantičnoj drami iz 2006. godine redatelja Alejandra Agrestija i scenarista Davida Auburna, u glavnim ulogama gledamo Sandru Bullock kao liječnicu Kate Forster i Keanua Reevesa kao arhitekta Alexa Wylera. Onaj dio s čarolijom odnosi se na to da njih dvoje komuniciraju pismima koja ostavljaju jedno drugome u sandučiću kuće na jezeru, iako se ona nalazi u 2006., a on u 2004. godini. Film se zapravo bavi istraživanjem koncepta komunikacije kroz vrijeme, odnosno dva paralelna razdoblja u kojima se likovi zaljubljuju, a u trenutku kada odluče spojiti svoje svjetove i sresti se ništa neće biti onako kako su planirali.

"Kuća na jezeru prekrasna je ljubavna priča. Film nas poziva da vjerujemo u nemoguće i u to da je moguće svladati sve prepreke. Zaista poželite da to dvoje nađe načina da nadvlada sve probleme", izjavila je Sandra u jednom od intervjua.

Njezini i Keanovu obožavatelji inače su jedva dočekali da njih dvoje ponovno gledaju zajedno, nakon što su 1994. godine snimili akcijski film "Brzina".

Nakon filma mnogi su se gledatelji raspitivali i tražili famoznu kuću na jezeru, bili čak zainteresirani za kupnju, ali nažalost su ostali razočarani jer ona zapravo ne postoji. Bila je izgrađena samo za potrebe snimanja, a njezina lokacija bila je smještena na jezeru Maple, malom i navodno ukletom ribarskom jezeru u Willow Springsu u državi Illinois.

Inače, Amerikanci nisu bili prvi koji su snimili film "Kuća na jezeru", on je zapravo nastao na temelju korejskog filma "Il Mare" iz 2000. godine. 

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Getty Images) +3 Bill Cosby (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Objavljena najnovija fotografija iz zatvora nekad moćnog komičara, puno se promijenio u samo dvije godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene