Nevjerojatne brojke

Svi su poludjeli za njim: Nakon pojavljivanja u hit-seriji proglasili ga senzacijom i to s dobrim razlogom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Regé-Jean Page postao je prava senzacija društvenih mreža nakon što ga je na Instagramu zapratilo više od 4,6 milijuna ljudi i to u jako kratkom roku.

Britanska serija "Bridgerton" oborila je rekorde gledanosti, nakon što je pogledana u više od 83 milijuna kućanstava diljem svijeta, a njezine glumce koji su nam dosad bili relativno nepoznati vinula u zvjezdane visine.

Pogledaj i ovo showbuzz Uhvaćeni! Naočiti glumac za kojim su žene poludjele skrivao je svoj ljubavni status, ali sad se zna tko mu je osvojio srce!

Možda je za to najbolji primjer glavni muški glumac, 31-godišnji Regé-Jean Page koji je utjelovio vojvodu Hastingsa i za kojim su žene i djevojke izgubile glavu te ga je u kratkom roku na Instagramu zapratilo čak 4,6 milijuna ljudi. Zbog toga su ga mediji prozvali svjetskom senzacijom baš kao i seriju koja ga stvorila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

Ono što mu je zasigurno donijelo dodatni broj obožavateljica su razgolićene i intimne scene u kojima je pokazao gotovo svaki dio svog golog tijela.

"Bilo je tu puno fizičkog posla, pa sam imao režim treniranja kao Rocky. Ustajao sam svaki dan u pet ujutro i išao u teretanu, gdje sam vježbao s trenerom. Bio je užasan prema meni sat i pol svako jutro prije nego što bi dan počeo. Skupio sam snage samo preživljavajući njegove vježbe. Srećom, umišljeni glumac u meni mogao je opravdati to jer gradio lik iz njegova fizičkog dijela. Također, ovo je žanr serije koji govori o fantaziji i glamuru", ispričao je Regé-Jean za magazin The Sun.

Iako za njega do nedavno nismo znali Regé-Jean već slovi i kao jedan od mogućih kandidata koji bi mogao zamijeniti Daniela Craiga u filmovima o "Jamesu Bondu", a što je potvrdila i naša anketa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene