"bila mi je čast..."

Omiljeni vojvoda jednim potezom slomio srce ženama diljem svijeta, u nevjerici su primile najnoviju vijest

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vojvoda Hastings bio je jedan od omiljenih likova u seriji "Bridgerton", a utjelovio ga je zavodnik Regé-Jean Page. Glumac je objavio kako se neće vratiti u novoj sezoni serije.

Regé-Jean Page (31) privukao je žene diljem svijeta ulogom u seriji "Bridgerton", a jednim potezom je sve njih razočarao. Na Instagramu je objavio kako se vojvoda Hastings neće pojaviti u drugoj sezoni popularne serije.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevjerojatne brojke Svi su poludjeli za njim: Nakon pojavljivanja u hit-seriji proglasili ga senzacijom i to s dobrim razlogom

"Vožnja života! Bila mi je apsolutna čast biti vaš vojvoda. Nevjerojatna ekipa serije ispred i iza kamera bila je odlična i čast mi je što sam bio dio te obitelji. Sve je bilo i više od onoga što sam mogao očekivati. Ljubav prema tome je ogromna i samo će nastaviti rasti", napisao je na Instagramu Regé-Jean. Brojne obožavateljice komentirale su kako bez njega neće ništa biti isto, a zanima ih i tko će ga u seriji zamijeniti.

Vijesti je potvrdio i Netflix, a mnogi su tužni jer im je njegova uloga bila jedna od najdražih u "Bridgertonu". Objavljeno je i kako će Daphne, koju je utjelovila Phoebe Dyenvor, i dalje biti predana sestra i majka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

Regé-Jean, koji je poznat i po ulozi odvjetnika u seriji "Za narod", priznao je ranije u intervjuu da je romantičan i da je veliki obožavatelj romanse kao koncepta. "Romantika je predivna stvar i trebamo je više u svijetu. Većina stvari su u suštini ljubavne priče, što možda dio ljudi ne shvaća", ispričao je glumac koji trenutačno živi na relaciji između Londona i Los Angelesa.

Sve popularniji glumac nedavno je otkrio i da je u vezi, što je ranije uspješno skrivao. Britanski mediji izvijeszili su kako ljubi poluprofesionalnu nogometašicu Emily Brown.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju 2Cellos (FOTO: PR) 2Cellos (Foto: Marko Grubišić) 2Cellos (FOTO: Instagram) +0 Luka Šulić (Foto: Instagram) Celebrity Hauser s Maldiva objavio sjajnu vijest koju su obožavatelji jedva dočekali, nije se radilo o prvoaprilskoj šali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene