Nova doza smijeha

Reper i njegov kolega su scene tučnjave snimali satima, a ova komedija je zaradila preko 40 milijuna dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Rat profesora" prvi je film koji je Richie Keen režirap i drugi film u kojem zajedno glume Ice Cube i Tracy Morgan. Možete ga pogledati večeras u programu Nove TV.

Američka komedija "Rat profesora" režisera Richieja Keena iz 2017. godine po objavljivanju je zaradila preko 40 milijuna dolara, a ovu simpatičnu uspješnicu možete pogledati večeras u programu Nove TV od 23:30 sati.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije joj bilo svejedno Na snimanju su uništili 130 automobila, a ona je naviknuta na uloge princeza strahovala za vlastiti život

Priča prati dva nastavnika koji dolaze u sukob. Na jednoj strani je Day koji igra ulogu blagog čovjeka, a na drugoj je grublji Cube koji ga izaziva na dvoboj. Niti nijedna od njihove dvije životne filozofije ne funkcionira u javnoj školi te sukob postaje puno veća metafora za sistem i stvari koje se trebaju promijeniti.

Zvijezde filma su Ice Cube i Charlie Day, a sudeći po pričama slavnog repera, scene tučnjave snimali su čak osam dana. "Rat profesora" prvi je film koji je Richie Keen režirao i drugi film u kojem zajedno glume Ice Cube i Tracy Morgan.

Film je najavljen 2013. godine, a u produkciju je ušao dvije godine kasnije, te je jednako toliko trebalo za odrraditi postprodukciju. Čitav film snimljen je u američkoj Atlanti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively (Foto: Getty) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Getty Images) +0 Blake Lively (Foto: AFP) Zanimljivosti Nazivaju je "boginjom ljepote": Ova slavna plavuša je prije braka sa zgodnim glumcem ljubila nekoliko kolega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene