Opčinila sve, osim njega

Princeza Diana na poseban je način iznenadila Charlesa, ali dok su svi bili oduševljeni, njemu se to nije svidjelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Charles nije bio oduševljen što se njegova supruga pojavila na pozornici Royal Opera Housea u Londonu, a neki detalji događaji prikazani u seriji "The Crown" krivo su interpretirani.

Nova sezona serije "Kruna" otkrila je dosad nepoznate detalje o vezi britanskog princa Charlesa i Diane Spencer, a dok se mnogi prepiru koji su od njih lažni, a koji su se zaista dogodili, istražili smo pozadinu jedne od najzanimljivijih scena. Princeza Diana, koju je utjelovila Emma Corrin, u jednoj epizodi iznenadi princa na njegov rođendan tako da se na pozornici kazališta pojavila s baletanom Wayneom Sleepom s kojim je plesala na pjesmu "Uptown Girl", Billyja Joela.

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Pokojna princeza zaista je iznenadila svog supruga takvim plesom, no to nije bilo za njegov rođendan kako je prikazano u seriji. Ples se dogodio na privatnom događaju u Royal Opera Houseu u Londonu u prosincu 1985. godine. Na zabavi su bili brojni uglednici, a radi se o godišnjem događaju na kojem se okupljaju brojne zvijezde.

Diana je tjednima prije toga u tajnosti vježbala s baletanom Sleepom, a upravo ona mu je i prišla s idejom. "Charles je trebao biti u publici i Diana ga je htjela iznenaditi, sve je bilo u tajnosti organizirano. Kada je došla na prvu probu samo sam promislio da je previsoka za mene i da će se svi smijati. Već onda je odabrala pjesmu, a brzo sam shvatio da ima sjajan smisao za humor i dobro smo se zabavili", rekao je baletan godinama kasnije u intervjuu za Guardian.

"Publika je bila oduševljena kada se Lady Di pojavila na pozornici. Nitko to nije očekivao. Otplesali smo neobičnu točku koja je bila kombinacija raznih plesova, a cijelo sam vrijeme na umu imao da plešem s budućom britanskom kraljicom", dodao je baletan. Istaknuo je kako je Diana obožavala slobodu koju je imala u plesu, a bilo joj je drago da su sve izveli daleko od očiju javnosti.

Iako su svi bili opčinjeni Dianom i osam je puta pozivali na bis, jedino princ Charles nije bio oduševljen. Ostatak večeri je bio navodno hladan i držao se podalje od svega, dok su Dianu svi fotografirali i hvalili je. Charlesu se navodno sve to nije svidjelo jer točka nije priličila članici kraljevske obitelji.

Fotografije plesa u javnost su izašle tek 1995. godine. Baletan Wayne Sleep uvjeren je kako je upravo taj trenutak značio kraj njegova prijateljstva s Dianom jer je ona bila uvjerena kako je Sleep sve pustio u javnosti. Nije mu više vjerovala i potpuno su se udaljili.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton i princ William (Foto: Getty) Zanimljivosti William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene