Oštre kritike

Bijesni prijatelji princa Charlesa tvrde da se njegov život lažno prikazuje i da se cijeloj obitelji nanose bol i patnja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prijatelji princa Charlesa oštro su kritizirali četvrtu sezone serije "The Crown" dok se kraljevska obitelj dosad nije niti jednom javno oglasila o seriji koja prikazuje njihove živote.

Prijatelji britanskog princa Charlesa, koji će jednog dana nasljediti kraljicu Elizabetu na tronu, žestoko su napali tvorce hit-serije "The Crown" čija četvrta sezona počinje s emitiranjem što je publika jedva dočekala.

Pogledaj i ovo Princeza Diana A činilo se kao bajka Procurili nepoznati detalji potresnog svjedočanstva princeze Diane: "Teško je sada dočarati šok, gađenje i čuđenje"

Neki od najbližih Charlesovih prijatelja tako su optužili Netflix da iskorištava patnju i bol britanske kraljevske obitelji samo zbog financijske dobiti i da je zapravo cijela serija utemeljena na fikciji i uvrnutim verzijama prikazanih događaja.

Paljba takvih optužbi iznesena je uoči početka emitiranja četvrte sezone u kojoj će se u središtu radnje naći brak princa Charlesa i pokojne princeze Diane, isto kao i njegov odnos s Camillom Parker Bowles.

"Ovo je drama i zabava namijenjena komercijalnoj svrsi, ne obazirući se na ljude uključene u tu priču kojima se otimaju i iskorištavaju životi na taj način. U ovom slučaju to je riječ o događajima od prije 25 ili 30 godina, o teškim vremenima i ničiji osjećaji nisu uzeti u obzir. To nije ispravno niti pošteno, pogotovo kada toliko toga danas ukazuje na pravu istinu", izjavio je jedan od bliskih prinčevih prijatelja za Daily Mail.

U novoj sezoni radnja serije obuhvaća događaje od ubojstva lorda Mountbattena 1979. godine do svrgavanja Margaret Thatcher 1990. godine. Ali ipak očekuje se da će najviše pažnje izazvati upravo odnos između Charlesa i Diane, odnosno Camille.

"Nova serija pokazuje princa i vojvotkinju u vrlo negativnom svjetlu, u nekim drugim serijama na početku barem priznaju da su neke scene izmišljene zbog zabave. Publika ne bi smjela biti tako zavaravana misleći da se uistinu sve tako dogodilo", navodi anonimni izvor iz Palače.

Serija će se baviti i Dianinim poremećajem prehrane što navodno smeta princu Williamu.

"Vojvoda od Cambridgea nije s tim previše zadovoljan. Smatra da se oba njegova roditelja iskorištavaju na lažan i pojednostavljen način prikazuju samo kako bi netko zaradio novac na lak način", tvrdi izvor.

Inače iako je ovo već četvrta sezone serije koja je privukla gledatelje diljem svijeta, članovi kraljevske obitelji dosad su odbili davati bilo kakve javne komentare o njoj.

Nedavno je najavljen i novi Netflixov projekt u sklopu kojeg bi trebao biti snimljen serijal o životu princa Harryja i Meghan Markle s kojima je potpisan ugovor vrijedan više od milijun funti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William (Foto: Profimedia) Princ WIlliam (Foto: AFP) Princ WIlliam (Foto: AFP) +0 Princ WIlliam (Foto: AFP) Zanimljivosti Procurile nikad viđene fotografije princa Williama i nepoznate plavuše, Kate nije bilo na vidiku, a vidljivo je da je popio čašicu više

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene