Mali, veliki junak

Nova predstava Teatra EXIT koja se ne propušta - "GospOUdinNOUbadi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pretpremijera predstave zakazana je za 27. studeni u 20 sati, a premijera za 30. studenog u 20 sati.

O PREDSTAVI:

Pogledaj i ovo showbuzz Monokomedija Nova premijera u Studiju EXIT: Predstava "Susjed" donosi priču o samoći i otuđenosti

"GospOUdinNOUbadi" predstavnik je svih malih ljudi koji u cijelom ovom besmislu koji nas okružuje, ne traži samo ono čega nema (smisao), nego se usuđuje tražiti nešto više – život barem donekle dostojan čovjeka.

Naš mali, veliki junak ostaje u istom danu i bez posla i bez djevojke, a vrlo brzo će ostati i bez svoje i mamine kućice ukoliko ne dostavi potrebnu dokumentaciju da je ta kućica baš njegova. Stisnut je uz rub jer je oko na kućicu bacio lokalni tajfun Grabijel Gramzivić.

GospOUdinNOUbadi prisiljen je na posljednju bitku u svom malom životu, bitku protiv moćnih neprijatelja poput birokracije, nepotizma i naročito opasnog gospodina Nihilizma. Hoće li u toj bitci pobijediti ili će postati još jedan broj u nizu koji je izgubio baš sve?! Smijući se besmislu možemo li se nadati da će bar jednom u životu pobijediti mali čovjek? Pa makar to bilo u kazališnoj predstavi.

Tekst i režiju potpisuje Saša Anočić,  a uloge igraju Karlo Bernik, Domagoj Ivanković, Jasmin Novljaković i Saša Anočić. Za kostimografiju je zadužena Jasminka Petek Krapljan, scenografiju Jelena Sušac, a glazbu potpisuje Matija Antolić.

Predstava je nastala u suradnji sa Akademijom za umjetnost i kulturu u Osijeku.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +0 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Celebrity Studira u Milanu i prelijepa je: Dikan se pohvalio kćeri Lanom i nazvao ju svojim suhim zlatom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene