Povratak u prošlost

Spletke i intrige visokog društva: Priča puna skandala i fantastičnih kostima kao recept za novi hit?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povijesna "Bridgerton" stići će na Netflix 25. prosinca, a radnja se događa u 19. stoljeću u Londonu.

Netflix nije zaustavila ni pandemija koronavirusa koja je utjecala na cijelu filmsku industriju pa je tako najavio novu seriju nastaloj prema popularnim knjigama Julije Quinn. 

Pogledaj i ovo Dominic West "Krajnje neukusno" Zbog hit-serije nije mogao ustati dva dana iz kreveta, nije ga brinula samo jedna stvar: "Ja sam osjetljiva duša..."

Riječ je o povijesnoj drami "Bridgerton" za koju je objavio trailer, a prema scenama čini se kako će gledatelji uživati u priči punoj skandala i odličnih kostima. Radnja se događa u 19. stoljeću u Londonu, a tvorac serije Chris Van Dusen dok je Shonda Rhimes jedna od izvršnih producenata.

Naime, Shonda je stekla slavu stojeći iza hit-projekata" Grey’s Anatomy” “Scandal” “How to Get Away with Murder” “Private Practice” “Station 19", a prema pisanju stranih medija potpisala je 2017. ugovor s Netflixom vrijedan 150 milijuna dolara. Svaka nova uspješnica poznatoj producentici će donijeti prostora za pregovore o većem honoraru u budućnosti. 

Inače, u traileru za "Bridgerton" likovi nose divne kostime karakteristične za 19. stoljeću, a lady Whistledown, koju je utjelovila Julie Andrews, najavljuje skandale i afere koji će biti dio nove nove sezone regentskog Londona.

Prema najavi Netflixa, mogu se očekivati brojne spletke i pikanterije dok će u središtu radnje biti Bridgerton Daphne koju je utjelovila Phoebe Dynevor. Ona se mora snalaziti kroz opasne vode londonskog visokog društva da bi pronašla idealnog ljubavnog partnera. Pitanje je hoće li to biti markantni vojvoda Hastings kojeg tumači Regé-Jean Page ili netko drugi. 

Netflix je najavio izlazak serije za 25. prosinac. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene