Još malo!

Poznat je datum pete, ujedno i posljednje sezone serije "La Casa de Papel", objavljen i brutalan trailer

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Netflix je objavio da će petu i završnu sezonu globalno popularne španjolske serije "La Casa de papel" objaviti u rujnu.

Zadnja sezona s deset epizoda zapravo će biti razdvojena u dvije polusezone, objavio je Netflix. Prvih pet epizoda bit će dostupno 3. rujna, a drugih pet 3. prosinca ove godine.

Pogledaj i ovo showbuzz uskoro stiže! Novi brutalni trailer serije "La Casa de Papel" obećava spektakularni završetak, a zadnja sezona po nečemu će se razlikovati od prethodnih

Serija o neobičnim pljačkašima nacionalne kovnice novca pod vodstvom genijalnog Profesora počela se emitirati 2017. na španjolskoj televiziji, a globalnu je popularnost stekla nakon što je njezin potencijal prepoznao Netflix i preuzeo njezinu daljnju produkciju. Globalno se emitira pod nazivom "Money Heist".

U kasnijim sezonama skupina se ponovo okupila i krenula u novi poduhvat, pljačku španjolske nacionalne banke, gdje su ostali blokirani i moraju pronaći izlaz.

"Baš kad se činilo da ništa ne može poći po krivu, na scenu stupa najsnažniji neprijatelj - vojska. Približava se kraj najsmjelijoj pljački u povijesti, koja će se na koncu pretvoriti u rat", najavio je zadnju sezonu njezin autor Alex Pina.

Među pljačkašima, koji se umjesto osobnim imenima nazivaju imenima gradova, jednu od uloga ima i hrvatski glumac Luka Peroš.

(Hina) 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Celebrity I s 40 godina izgleda senzacionalno baš kao i na početku karijere, novi dečko ne ispušta je iz vida

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene