svaka čast!

Tabu-tema o kojoj se premalo govori, a posvetili su joj se u baš konzervativnoj zemlji za koju bi to rijetko tko očekivao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Seriju "Sexify" uspoređuju s jako popularnom komičnom dramom "Sex Education" jer otvoreno progovara o seksu i intimnosti, ali usto stavlja u fokus ženski orgazam, koji je često u sjeni razgovara o spolnim odnosima.

Serija "Sexify" privukla je pozornost gledatelja tematikom koja se fokusira na tabu-temu i rijetko tko bi to očekivao iz katoličke zemlje poznate po konzervativnosti. 

Pogledaj i ovo Dominic West "Krajnje neukusno" Zbog hit-serije nije mogao ustati dva dana iz kreveta, nije ga brinula samo jedna stvar: "Ja sam osjetljiva duša..."

Komična poljska drama izašla je na Netflixu 28. travnja i ima osam epizoda. U središtu radnje je studentica Natalia usredotočena samo na učenje i izbjegava bilo kakve načine zabave. Ona je naporno radila na svom istraživačkom projektu spavanja kako bi mogla predstavljati svoj fakultet na tehnološkom natjecanju, no profesor joj savjetuje da promijeni temu i uzme nešto više seksi. 

Natalia to doslovno shvati i odluči istraživati seks, odnosno ženski orgazam i radi na aplikaciji koja će pomoći u tome. Budući da ona još čeka svoj prvi put, traži pomoć prijateljice Pauline i Monike koja stanuje u sobi do nje u studentskom domu nakon što je upozna na bizaran način. Djevojke ubrzo počinju istraživati temu na razne načine koji ih dovode do smiješnih situacija, ali upadaju i u razne neprilike. 

Nataliju je utjelovila 26-godišnja Aleksandra Skraba, Paulinu tumači 27-godišnja Maria Sobocinska, dok je Moniku odigrala 28-godišnja Sandra Drzymalska. Kamil Wodka pojavljuje se kao Natalijin žestoki konkurent za predstavljanje fakulteta na važnom tehnološkom natjecanju, a tu je i Jan Wieteska, koji mijenja neke njezine poglede na osjećaje i ljubav. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Skraba (Dwa) (@aleksandra_skraba)

Mnogi uspoređuju "Sexify" s britanskom hit-serijom "Sex Education". Dvije dramske komedije slične su po tome što otvoreno progovaraju o seksu i intimnosti. Ipak, poljska se serija prvenstveno fokusira na ženski orgazam, koji je često nekako u sjeni razgovora o spolnim odnosima. 

Mnogi gledatelji očekuju da će Netflix objaviti snimanje druge sezone "Sexifyja" jer je trenutačno među najpopularnijim serijama i oduševljava svojom tematikom. Također, zadnja epizoda sugerira nove epizode, a i da ćemo vidjeti razvitak projekta triju studentica. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 1 Maja Šuput druga emisija TLZP - 5 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Maja Šuput - 8 +1 Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene