Malo joj je neugodno

Njezine vruće scene seksa obišle su cijeli svijet, ali nekima je oštro zabranila njihovo gledanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Phoebe Dynevor i Rege-Jean Page u seriji "Bridgerton" igraju glavne uloge, a između ostalog su zajedno snimili i neke vruće scene u krevetu.

O glumici Phoebe Dynevor ovih se dana jako puno priča, i to zahvaljujući seriji "Bridgerton" u kojoj je odigrala glavnu uloge mlade djevojke Daphne, koja je u potrazi za ljubavi svog života.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije joj svejedno Lijepa glumica će prizore vrućih scena seksa s nekima ipak preskočiti, a pojasnila je i zašto!

Upravo je romantična priča između Daphne i Simona, kojeg igra Rege-Jean Page, osvojila srca mnogih gledateljica diljem svijeta, ali Phoebe bi neke scene rado u gledanju preskočila.  Zapravo, to je i učinila kada je tijekom gledanja serije s članovima svoje obitelji jednostavno morala preskočiti gledanje.

25-godišnja Phoebe je naime tako otkrila kako joj je daljinski upravljač cijelo vrijeme bio u rukama dok je gledala seriju sa svojom majkom Sally, i to kako bi bila spremna ubrzati one škakljive scene iz kreveta.

"Mama je jako ponosna i uzbuđena. Gledala sam seriju s cijelom obitelji, čak su je bake i djedovi uspjeli pogledati. Ali morala sam sjediti s njima i premotati neke dijelove. Gotovo sam uspjela", izjavila je za Daily Mail.

Inače, Phoebeina je majka također glumica, a najpoznatija je po ulozi Sally Webster u "Coronation Streetu" iz 1986. godine.

Serija "Bridgerton" premijerno je prikazana na Božić i otad ne silazi s vrha najgledanijih. Nagađa se već kako bi projekt koji je takoreći doživio uspjeh preko noći, vrlo lako mogao dobiti čak osam novih sezona.

"Budući da obitelj ima osmero djece i postoji osam knjiga, volio bih da se mogu usredotočiti i zaista ispričati zabavne priče, ljubavne priče svih sestara i braće Bridgerton", izjavio je redatelj Chris Van Dusen.

Radnje serije temelji se na romanima Julije Quinn "Bridgerton: Vikont koji me volio".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene