27. izdanje

Svečano otvoren Sarajevo Film Festival, pogledajte tko je sve zablistao na crvenom tepihu, Tarik i Lejla među glavnim zvijezdama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Sarajevu je otvoreno 27. izdanje Sarajevo Film Festivala koje nisu propustile brojne glumačke zvijezde.

Večeras je u Sarajevu svečano otvoren Sarajevo Film Festival, čijim su crvenim tepihom prošetale brojne zvijezde.

Pogledaj i ovo Ida Prester "Vi ste takvi carevi, bravo" Ida Prester snimljena u izlasku sa zgodnim suprugom, ali svi su gledali u detalj koji je nosila u rukama

Među njima su bili nagrađivani redatelj Danis Tanović, glumačka ekipa filma "Deset u pola", direktor festivala Mirsad Purivatra, Tarik i Lejla Filipović, Branko Đurić, Nermin Tulić, Goran Navojec, Emir Hadžihafizbegović kao i Wim Wenders koji je dobitnik počasnog Srca Sarajeva.

Prilikom otvorenja film redatelja Tanovića "Deset u pola" premijerno je prikazan, kao i omnibus "Pisma s kraja svijeta" filmskog kolektiva "Bistrik7", međunarodne grupe redatelja prve generacije na sarajevskoj film.factory kultnog reditelja Bele Tarra.

Festival će trajati sve do 20. kolovoza, a bit će prikazano više od 250 filmova iz gotovo 60 zemalja svijeta.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Naša lijepa voditeljica podijelila rijetku fotku u badiću i komplimenti su odmah pali: "Moment kada svaki pjesnik ostaje bez stihova"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene