Dosad neviđeno

Objavljen video sa seta serije "The Crown" koji nikad nije trebao ugledati svjetlo dana, otkrio drugu stranu glumaca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivia Colman je na Instagramu objavila dosad neviđeni video sa seta serije "The Crown" koji su zapravo trebali vidjeti samo njezini prijatelji.

Urnebesan video, za koji zapravo nije bilo planirano da ikad ugleda svjetlo dana, osvanuo je na društvenim mrežama i u kratkom vremenu oduševio obožavatelje britanske serije "The Crown".

Pogledaj i ovo showbuzz objavili i datum Margaret Thatcher i princeza Diana glavne su zvijezde dugoočekivane nove sezone nagrađivane serije

A kako i ne bi kada je riječ o videu u kojem glavni glumci plešu na pjesmu "Good As Hell" pjevačice Lizzo i to na usklađenu koreografiju koja je nastala u pauzama snimanja scene pogreba lorda Mountbattena u četvrtoj sezoni hit-serije.

Na svom ga je Instagramu objavila 46-godišnja glumica Olivia Colman, koja glumi kraljicu Elizabetu, a 52-godišnja Gillian Anderson koju smo gledali kao premijerku Thatcher je potvrdila da taj video nitko nikad nije trebao vidjeti. Upravo je sama Olivia predložila kolegama da nauče koreorgafiju i nakon nekoliko je mjeseci odlučila podijeliti s cijelim svijetom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Colman (@itsoliviacolman)

"Olivia očito redovito održava plesne tečajeve sa svojim prijateljima. I jednom nakon što je otplesala svoj dio jednom prilikom, pitala nas jesmo li slučajno zainteresirani da svi zajedno zaplešemo, da bi onda snimila i pokazala svojim prijateljima plesačima. Video nikada nije trebao ugledati svjetlost dana, ali eto nas", ispričala je Gillian u emisiji "Late Night" Setha Myersa.

Uz Oliviju i Gillian, u videu se između ostalih mogu vidjeti i rasplesani Josh O'Connor, Tobias Menzies, Erin Doherty i Marion Bailey koji se svi trude pratiti plesne korake i čini se da se ludo zabavljaju. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +3 Demi Moore (Foto: Instagram) Celebrity Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene