uskoro stiže!

Novi brutalni trailer serije "La Casa de Papel" obećava spektakularni završetak, a zadnja sezona po nečemu će se razlikovati od prethodnih

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Objavljen je novi službeni trailer za petu sezonu serije "La Casa de Papel" koja na Netflix stiže u rujnu.

Serija "La Casa de Papel" u kratkom je roku zaludila gledatelje diljem svijeta i obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju prikazivanje pete, ujedno i posljednje sezone.

Pogledaj i ovo showbuzz Još malo! Poznat je datum pete, ujedno i posljednje sezone serije "La Casa de Papel", objavljen i brutalan trailer

Nestrpljenje će dodatno podići novi brutalni trailer koji je Netflix objavio na službenom YouTube kanalu i koji je najavio spektakularni završetak megapopularne španjolske serije.

Zadnja sezona s deset epizoda zapravo će biti razdvojena u dvije polusezone, objavio je Netflix. Prvih pet epizoda bit će dostupno 3. rujna, a drugih pet 3. prosinca ove godine i po tome će se razlikovati od prethodne četiri sezone.

Serija o pljačkašima nacionalne tvornice novca pod vodstvom genijalnog Profesora počela se emitirati 2017. godine na španjolskoj televiziji, a globalnu je popularnost stekla nakon što je njezin potencijal prepoznao Netflix i preuzeo daljnju produkciju. Globalno se emitira pod nazivom "Money Heist".

U kasnijim sezonama skupina se ponovo okupila i krenula u novi pothvat, pljačku španjolske nacionalne banke, gdje su ostali blokirani i moraju pronaći izlaz.

Među pljačkašima, koji se umjesto osobnim imenima nazivaju imenima gradova, jednu od uloga ima i hrvatski glumac Luka Peroš.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene