Nešto neočekivano

Zastrašujuća radnja i nadnaravni elementi u novoj priči o legendarnom detektivu malo koga će ostaviti ravnodušnim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"The Irregulars" serija je koja će uskoro doživjeti svoju premijeru i od koje se već sada puno očekuje.

Objavljen je dugoiščekvani trailer za novu seriju "The Irregulars" čija se premijera očekuje tijekom sljedećeg mjeseca, s nešto drugačijim zapletom u kojem se pojavljuje i detektiv Sherlock Holmes, nego smo navikli gledati u dosadašnjim ekranizacijama o tom legendarnom liku.

Naime, skupina takozvanih neprilagođenih u seriji će raditi na rješavanju nadnaravnih zločina koji su se u Londonu dogodili u 19. stoljeću. Točnije, u najavi možemo vidjeti seriju demonskih ubojstava koja su se dogodila u gradu čija je sudbina u rukama petero mladih ljudi.

Njihova se skupina temelji na uličnoj bandi Baker Street Irregulars koja se inače sastoji od detektiva i koja se pojavljuje u brojnim knjigama Sira Arthura Conana Doylea, inače tvorca legendarnog Holmesa. Oni će biti u središtu radnje i njihovo spašavanje grada.

U njoj će se naći Bea koju glumi Thaddea Graham, njezina mlađa sestra Jessie koju je utjelovila Darci Shaw, njihovi prijatelji Billy, Spike i Leopold koje glume Jojo Macari, McKell David i Harrison Osterfield.

"Želio sam da serija bude uzbudljiva, zastrašujuća i vrlo svježa, s likovima dostupnima mlađoj publici, a sadržavat će i natprirodne elemente koji donose neku vrstu viktorijanskog horora koji se uvelike razlikuje od onoga što biste očekivali u romanima Sherlocka Holmesa", izjavio je redatelj serije Tom Bidwell. 

Sherlocka će u seriji glumiti Henry Llody-Hughes najpoznatiji po ulozi Marka Donovana u filmu "The Inbetweeners", dok će njegova pomoćnika dr. Watsona utjeloviti Royce Pierreson iz "Line of Dutyja".

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene