bravo!

U novim epizodama kultnog "Seksa i grada" bit će i nekih jako pozitivnih promjena, na njima inzistirala glavna junakinja serije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najava da će nastavak serije "Seks i grad" biti bez Kim Cattrall i Chrisa Notha mnoge je razočarala, no ove će promjene sigurno podržati.

U novim epizodama kultne serije "Seks i grad" bit će niz pozitivnih promjena nakon što je mnoge obožavatelje razočarala vijest kako Kim Cattrall nije dio legendarne postave. 

Pogledaj i ovo John Corbett i Sarah Jessica Parker Zvijezda "Seksa i grada" Vratio se omiljeni Aidan i još je zgodniji nego prije, a njegove nove fotografije otkrivaju i veliko iznenađenje!

Naime, Sarah Jessica Parker, koja glumi glavnu junakinju Carrie, i producent Michael Patrick King inzistiraju na raznolikoj ekipi na setu, odnosno među glumcima. Kako piše TVLine, to znači da će biti najmanje tri tamnoputa lika i nekoliko osoba koje će raditi na scenariju. 

Novi nastavci HBO-ove serije koja nosi naziv "And Just Like That…" tako će pokazati napredak i pozitivni pomak uz već dobro poznate likove Carrie, Mirande i Charlotte. 

"Sarah i King pokušavaju ispričati iskrenu priču o tome kako je biti žena u 50-ima u New Yorku", rekao je Casey Bloys s HBO-a. 

Dodao je kako glumačka postava i ekipa scenarista bez tamnoputih ljudi nije dobar prikaz američkoga grada. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: AFP) +0 Kim Cattrall (FOTO: Getty) - 3 Nekad i sad Prvu ulogu snimila je sa 17, a tad je bila crnka: Pogledajte kako je zvijezda ''Seksa i grada'' izgledala prije nego što se proslavila

Serija je ranije upravo zbog toga kritizirana, a među likovima se isticala američka glumica jamajkanskog porijekla Sundra Oakley, koja je tumačila sestru glazbenog mogula s kojim je Samantha Jones bila u vezi. Pojavila se u tri epizode i mnogi su komentirali kako se tema rase nespretno prikazala. 

"Kada to gledam kroz oči 20-godišnje Sundre, bila sam sretna jer sam dobila tu ulogu i radila na fantastičnoj seriji. No nekoliko godina kasnije pitala sam se zašto je to tako moralo biti i zašto nije mogla biti drugačija priča?" ispričala je Oakley, čiji lik nije podnosio Samanthu jer je u vezi s njezinim tamnoputim bratom. 

Inače, strani su mediji pisali da se osim Cattrall u nastavcima neće pojaviti ni Chris Noth, koji je tumačio Facu, a producenti pregovaraju s Davidom Eigenbergom, koji je glumio Stevea Bradyja. Poznato je i da će ulogu u seriji imati John Corbett, koji je utjelovio Carriena dečka Aidana s kojim je prekinula zbog Face. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Celebrity Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene